Poradna Nokia Lumia 925

Autor: | Vloženo: 03.06.2014 000 16:45 | Témata: Poradna Nokia Lumia 925

Paměť

Dobrý den, chci se zeptat jestli je to s tou pamětí tak zlé jak se všude píše ... Mam tím na mysli, že je jí málo a že když si stáhnete několik desítek aplikací, pár her, nahrajete do telefonu nějakou tu muziku tak vám nic nezbyde... proto se ptám je lepší za investovat do staršího leč stejně vybaveného telefonu Nokia lumia 920 a nebo Nokia lumia 925 ? Jde mi hlavně o paměť ze které mam u Nokia lumia 925 trochu obavy. Děkuji za případné odpovědi.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. června 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Záleží co je pro tebe málo nebo hodně.. Pro mě je 16Gb u Lumie 925 dostačující. Nicméně dá se koupit u Vodafone i verze s 32Gb.. Na druhou stranu, trocha setů hudby pár videii a několik fotek mi pamět bezpečně zaplní.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      3. června 2014 - Petr

      U Vodafonu bych o koupi možná uvažoval ale odrazuje mne ta cena která bude minimálně o tři tisíce víc zatím co tady mohu vybrat obchod kde ji pořídim za sedm tisíc.. Záruka mě v tomto případě nezajímá jelikož Nokia má u tohoto modelu celoevropskou záruku. Chtěl bych se, ale zeptat ještě na pár věcí co se týče Lumie 925 a to jsou: 1) Opravdu ten šuplíček na SIM kartu moc nedrží na svém místě jak má? 2) Je to zahřívání v horní části telefonu tak nesnesitelné jak se všude píše? 3) Drží ten polikarbonátový zadní kryt na svém místě jak má, a nebo vám lícuje na každé straně jinak ? Děkuju za odpověď.


    • Anonymní uživatel

      3. června 2014 - Anonymní uživatel

      Tak šuplíček drží pořád stejně dobře.. nevím kdo zas vytroloval tenhle kec.... Zahřívaní je úplně stejné jako u jiných telefonu. Jen je to víc cítit, protože je telefon tenčí než třeba L920.. A zadní polykarbonát lícuje pořád stejně na všechny strany, a to byl už 2x sundaný. Jedinou výtku co mám já osobně je to, že budu telefon dávat na třetí reklamaci kvuli 3,5mm audio jacku.. Je hned vychozený a tím pádem se přerušuje kontakt při poslechu hudby, nebo handfree hovorech... Nechápu, který inženýrskej osel vymyslel plastový konektor... Dodávám, že telefon mám už přes rok.


    • Petr

      3. června 2014 - Petr

      Děkuju za všechny odpovědi. Velice jste mi pomohl. :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.