Poradna Nokia Lumia 920

Autor: | Vloženo: 14.06.2013 000 20:34 | Témata: Poradna Nokia Lumia 920

NOKIA LUMIA 920 vs NOTE 2

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak by jste mi poradili mezi těmito dvěma mobilami. Uvažoval jsem více o 920 ale jak jsem slyšel že na to není moc her tak já sám pořád nevím... Předem dík za odpověd s pozdravem Lepša

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. června 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pokud chcete hrát hry, nekupujte si ani jeden a kupte si raději něco od Sony nebo Wii. Jinak více aplikací (i her) je na android, jelikož je to otevřený systém a může si na něj napsat program každý, kdo se v tom vyzná (proto to jsou také tak rizikové a zavirované systémy)

    L920 mohu jen doporučit (ale opakuji, že pokud chcete primárně hrát hry, bude koupě jakéhokoli podobně drahého telefonu jen plýtvání penězi)
    S androidy mám špatné zkušenosti (neustálé mikrolagy, načítání po každém stisknutí tlačítka(i když třeba vteřinu, ale i to je dost otravné), nestabilita, viry(případ známého který si koupil android za cca 9k a musel ho dát do servisu kvůli hry, která mu jej slušně zavirovala...i když musím uznat, že má pár několik fajn funkcí, které na WP postrádám))
    Na druhou stranu WP8 je celkem mladý systém a také má své mouchy, většinou v podobě omezenějšího nastavení, což se ale postupně řeší s každou aktualizací. Tyto telefony mívají i slabší HW, který stačí na plynulý chod systému a zatím jsem neslyšel, že by měl někdo problém s hrama.

    No...závěrem těch všech keců...Na HRY není ani jeden, ale oba zvládnou ty mobilní blbinky když nevíte jak zabít půl hodiny času. Pokud máte nějaké oblíbené hry, podívejte se na markety obou platforem jestli je nabízí, popřípadě sám porovnejte nabídky obou stran. Pro běžné používání mám raději Lumii, díky svému zpracování, plynulosti, stabilitě...a celkově z ní mám pocit, že držím v ruce pořádný kus poctivého telefonu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Pavel

    Pavel

    15. června 2013

    Z těchto dvou telefonů bych bral jednoznačně lumii 920 i když ano her je na ní méně ale pořád myslím že dostatek. navíc se dá sehnat za velice dobrou cenu - 9500 kč, nicméně. Ovšem kdybyjste chtěl stilový top telefon kde je nejvetší nabídka her a aplikací tak bych doporučil iphnone 5.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.