Poradna Nokia Lumia 900

Autor: | Vloženo: 30.07.2013 000 16:26 | Témata: Poradna Nokia Lumia 900

Lumia 900 a stahovani

Ahoj, prosim Vas nevite nekdo jestli je naky program na marketu pro stahovani z internetu? Chtela jsem si stahnout avast do mobilu, jelikoz se mi porad restartuje, prehriva i bez pouzivani a baterie vydrzi kratce, podle vseho tam mam asi par viru z netu, stahla jsem si naky antiwir ktery pouze kontroluje obrazky. Stahovani prei internet nejde, pise mi ze telefon neni podporovan, na mp3 jsem si stahla program ale potrebovala bych neco pro stazeni antiwiru. Dale nevim kde se vypinaji aplikace, kdyz si spustim pisnicky a pak znich bezne sipkou vyjedu tak pri stlumovani nebo zvisovani hlasitosti porad obevuje posledni poslechla pisnicka, coz si myslim ze mi take pomaha k vybijeni baterie. Prosim poradde, ten telefonek miluji a menit ho rozhodne nechci. Predem dekuji za jakoukoli radu.

  • David

    David

    30. července 2013

    Antivir pro tento telefon neexistuje a ani není potřeba (stejně jako u iPhone telefonů). Antivir je potřeba pouze u otevřených OS (jako např Android). Nebojte telefon rozhodně zavirovaný nemáte.

    Pokud se telefon restartuje a přehřívá, může to ukazovat na nějakou závadu, doporučil bych navštívit servis.
    Pokud se snížila výdrž na baterii, můžeto opět souviset s nějakou závadou, ale může to být také běžným používáním (kapacita baterie se časem snižuje). Z pohledu OS můžete zkontrolovat aplikace na pozadí (v nastavení aplikací), které mohou snižovat výdrž baterie. Největším žrotem energie je ale zapnutý display, a u AMOLED displaye zvláště pokud svítí bílou barvou (tj. doporučuji nastavit černé pozadí).

    Aplikace se ukončují automaticky, dle toho jak OS potřebuje, pokud jsou uspané na pozadí, tak neběží a nespotřebovávají žádnou energii. Podobně tak přehravač medii, pokud je zastavený tak nespotřebovává žádnou energii, bez ohledu na to že v ovládání hlasitosti vidíte poslední přehrávaný playlist (ale pokud se i ho chcete zbavit, existuje na aplikace Stop Music).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    30. července 2013

    Ahoj Karolino, vidíš, jak si bl....áhová, dyť ten telefonek je báječnej a Ty ho miluješ...takže není proč se strachovat, žádnej virus nehrozí, mobil se jen trochu prohřívá a běžící aplikace na pozadí, vůbec, ale vůbec nežerou baterku. Ony totiž žijou jenom ze vzduchu, víš. Ty seš fakt...takhle hanit ten precizní kousek barevného plastu....
    Vírus není, protože se hackerům nevyplatí těch 5 milionů Lumií hacknout. To 270 milionů androidů, to je jiný pošušňáníčko, viď. Ale varuji Tě, na Android ani nepomysli, tolik hrůzy Ti nestojí za to !! Samej malware, samej vírus a Rus a seká se to, potvora a sou to jen plastový šunty, prej, to jim věř. Vždyť to tady všichni píšou!!
    Kam, já nešťastník, dal hlavu, mám už jen čtyři androidy (mobil, tablet a dva laptopy, jeden je manželky, z druhého píšu, totiž šířím vírusy....) no hrůza, vono se nic neděje, já už půl roku v naději, jak mi shoří mobily a tablet a vono furt nic, to čekání je nejhorší! A teď si představ, že tu samou chybu dělá denně dvadset pět tisíc dalších....
    Hrůza mne obchází při pomyšlení, že 76% obyvatel zeměkoule má ten hnusný Android?!? A jen 4% vysněný OS WP, bezpečný a spolehlivý, kde se nic nehřeje, kde baterka vydrží tři dni naplno, kde Ti mobil splní přání dřív, než ho vyslovíš...a toho příslušenství a těch her a aplikací a těch aktualizací....no až oči přecházejí. A to všechno tak levně! No Tvá milovaná Nokia si to může dovolit, prodávat mobily pod cenou, vždyť je absolutní jednotka (sice odzadu, ale je)......pa!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (3)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.