Poradna Nokia Lumia 900

Autor: | Vloženo: 19.05.2013 000 15:01 | Témata: Poradna Nokia Lumia 900

Stahování, spojení s PC

ahoj lidi, prosim Vás mám takoví problémek, konečně jsem si koupila tento dokonalí a luxusní telefonek ale nebilo u nej cd pro synchronizaci s počítačem, a počítač mi telefon nechce přímout, při zapojení usb se zapne nabíjení, telefon je z dovozu ale v čestině, nevíte v čem by mohl být problém? prosím poraďte :)
jinak sdalší věc je ta, že mi nejdou stahovat mp3 z žádné stránky, kdýž dám stáhmout tak se zapne přehrávač a jen mi jí přehraje, ještě jsem nezkoušela stahovat obrázky, jestli půjde alespoň to. Je náky program pro srahování mp3?
nebo stim jen neumím :)))
moc vás prosím o radu, a předem děkuji.
aaaa ještě maličkost, může se displej poškrábat? zatim naněj nemám folii a displej vypadá dost kvalitně oproti jiným chytrým telefonům.
Moooc Vám děkuji za Váš čas.

  • Pavel

    Pavel

    19. května 2013

    Cd se k telefonům již dávno nedávají, pro spojení lumie s pc musíte mít v pc program zune který si stáhnete, pak stačí už jen připojit usb, mp3 se nejrychleji dají do telefonu přes pc, jinak ukládání obrázku přímo v telefonu samozřejmě možné je a je to velmi jednoduché a rychlé. displej je kryt odlním sklem gorilla glass 1 ale stejně se časem poškrábe.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Karolina

      19. května 2013 - Karolina

      dekuji za odpoved, tak to stahnu ale nepamatuji si registraci =D jinak jeste jednna otazka, jsem chvili na internetu a telefon se extreme zahreje, behem chvulicky a to same kdyz si jen neco prohlizim, a dalsi vec, pri tom vissim zahrati se mi sam vypnul a nak se nechtel zapnou. Tak nevim jestli si nemam uz ted zajit do nokie mam ho preci jen dva dny a todle? Co myslite?


    • Anonymní uživatel

      19. května 2013 - Anonymní uživatel

      Tak ti Máňo ani nevím. Koupila jsem si ten extrémně nejhezčí a nejdokonalejší mobilíček za spoustu peněz a nejak mi těch počátečních pár tisíc blbostí začíná mírně kalit moje prvotní nadšení. Co myslíš Máňo, je to stav trvalý, nebo si mám na chvíli sundat natáčky a jít koukat ten seriál o těch americkejch tlustejch babách jak zhubnou? Tak mi poraď, dyk sem tak rychle a dobře vybírala a všichni byli ke mně tak milí, no můžeš jim něco vytknout? Samá ochota, až z krámu mě vyprovodili (snad ne proto, abych se nedejbůh vrátila)...tak Ti nevím Máňo.


    • Karolina

      20. května 2013 - Karolina

      Nak nechapu co to pisete, nijak se to netika me otazky a jiste vim ze prave ted drzim ten nejlepsi luxus co jsem mela, jen mam o nej strach, na teledony mam smulu. A Mano? Prosim? Jako oc jde?


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Díky, pomohla jste mi pochopit, jak je možné zvýšit prodejní úspěch určité značky.....promiňte, vysledek si nechám pro sebe. Je to zřejmě nad vaše chápání. Dobrou noc.


    • Karolina

      20. května 2013 - Karolina

      no urazet umite skvele jajo ta odpoved je nepochopitelna a vubec neodpovida na otazku, ani jedna. Todle nekomu napsat, zajimalo by me coo by vam na to rek ?
      Jinak krasny den =]


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Karolíno, předpokládám, že nejste pravidelnou návštěvnicí tohoto portálu, který si říká Nákupní rádce....., jinak byste nereagovala tak podrážděně....pokud budete opravdu chtít vědět, jak to je s Vaším mobilem a s ostatními modely loňského roku a OS WP7, dejte si tu práci a zalistujte v historii Poradny pro Nokie, tak nějak do loňska, do období před Vánoci 2012, nebo i dříve. Nedají se jednou větou posat nářky majitelek Lumie 610, ale i všech ostatních Lumií. To si prostě musíte přečíst. Ale rád píšu pravdu, i když to někdy bolí. Nezavádím sladkými řečičkami o výhodách OS WP7-7,8.
      ---zjistil jsem, že veliké procento nových majitelů Lumií jsou ženy, zřejmě jim značka Nokia přirostla k srdci = to chápu. Jen to má háček, už to není ta Nokia, co jsme všichni měli rádi.....software a částečně i hardware určuje Microsoft, jsou pro to důkazy, kdo chce, ten na to příjde - existuje (zatím ještě) svobodný internet a na něm odvážní redaktoři, kteří se nebojí, že příjdou o praci......Nokia doposud vyrobila cca 11 modelů Lumií, když je položíte vedle sebe, zjistíte, že jen tři-čtyři mají jakouž-takouž šanci uspět a zaujmout....ostatní modely, jejich vývoj a výroba a reklama jsou imaginace a hraní na čas, a to hovořím jen o Lumiích. Má být kupující vazalem nekoncepčního vývoje?
      Přeji rovněž hezký den a hodně trpělivosti s novou Lumií.


  • Petr

    Petr

    19. května 2013

    Jak píše Pavel, dnes se už k telefonům žádné CD nedávají. Pro synchronizaci (ruční i automatickou) je nutné nainstalovat SW ZUNE, návod i link na stažení naleznete zde: http://www.windowsphone.com...
    Bohuže WP7 (na rozdíl od WP8) přimo neumožnuje přenašet soubory mezi telefonem a PC bez tohoto SW.

    Spoustu dalším tipů nejdete zde: http://www.windowsphone.com...

    Co se týče stahování, tak ze standardního prohlížeče lze stáhnout a uložit pouze obrázky. Videa a hudba lze pouze přehrát. Nicméně videa a hudba lze stáhnout a do telefonu uložit buď alternativními prohližeči, nebo na to jsou přímo aplikac, obojí najdete v marketplace.

    Pak display má ochranou technologii Gorilla Glass, což je velmi odolný display proti poškrábání. Pochopitelně jakýkoliv display lze poškrávat, zaleží na použití. Pokud ale telefon nenosíte bežně v kapsi/kabelce s klíči, mincemi, či jinými ostrými předměty, tak se poškrábání bát nemusíte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.