Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Autor: | Vloženo: 20.06.2013 000 21:05 | Témata: Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Problém

Dobrý den , první problémy s telefonem se začínají projevovat. Začalo to tím že už od koupi telefonu mám na displeji flek ve tvaru kruhu, ale přehlížel jsem ho (nevadil mi) . telefon mám asi 2 měsíce a začíná mi kolísat zvuk u hlavního reproduktoru. Byl jsem s tím ve značkové prodejně T-mobile. a tam řekl že když to pošle že s tím nic neudělají (udělal ze mně blbce) . Potom jsem přemýšlel jestli to kolísání zvuku není systémem . Tak jsem resetoval telefon ( obnovil tovární data) a po resetování se mi zdá že jsou jinak uspořádány ikony než při koupi . tak mně napadlo jestli ten telefon nebyl již používán a reklamován protože není možné aby se mi udělal kaz když nosím telefon v koženém pouzdře, nikdy mi nespadl, pečuji o něj jako o oko v hlavě a ten frajer v T- Mobilu to hodí na mně :/ . A na to se chci zeptat jestli se to mohlo stát že v kameném obchodě mi prodaly již používaný telefon. Předem děkuji za odpověď

  • Pavel

    Pavel

    21. června 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Použité telefony tam neprodávají, pokud by se jednalo již o reklamovaný telefon musel by být nějaký zápis v záručním listu. Osobně bych především kvůli tomu displeji vyhledal autorizovaný servis nokie a přímo tam ho reklamoval.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Pavel

      21. června 2013 - Pavel

      jen doplním že já mám také lumii 800 z t- mobilu už caca 8 měsíců a s telefonem nemám žádný problém.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.