Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Autor: | Vloženo: 21.06.2012 000 09:07 | Témata: Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Lumia 800 x Xperia S

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, který telefon je lepší Nokia Lumia 800 nebo Sony Xperia S? I co se týče výdrže baterie atp. Stále nevím, jak se rozhodnout.

Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. června 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    To který je lepší, vám asi nikdo neřekne, každý je jiný, a každému vyhovuje něco jiného.
    Xperia S je novější a má vyšší výkon (což ale nemusí být pro každého podstatné). Lumia 800 má zase lepší a odolnější provedení z kvalitnějších materiálů.
    Větší rozdíl je v OS.
    Lumia ma WP, který je považován za jednoduší na ovládání, rychlejší, spolehlivější a bezpečnější.
    Xperia S má Android, který zase nabízí více možností především co do "tunění" a ladění systému.
    Co se týče vzhledu OS tak každý vypadá jinak, a je to velmi subjektivní hodnotit.
    Aplikací je pro oba systémy dostatek.

    Co do výdrže baterie Xperia S má sice větší baterii, ale má také enegeticky náročnější HW a OS. Celková výdrž bude záležet na použití a bude podobná.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      21. června 2012 - Anonymní uživatel

      Jinak co týče dalších podrobností na Lumii 800, rád zodpovím. Na Xperii S se spíše zeptejte v poradně pod tímto telefonem. Co bude pro vás lepší si budete muset rozhodnout sama.


    • Lucie

      21. června 2012 - Lucie

      Děkuji, ještě nad tím popřemýšlím, ale přiznám se, že zatím je mi sympatičtější Lumia, přestože jsem téměř celý život střídala Sony Ericssony. OS Android mám v tabletu a moc mi nevyhovuje. Taťka má Nokii a WP se mi líbí jak vzhledově, tak i co se ovládání týká.


    • levy hhh

      25. června 2012 - levy hhh

      Jednoznacne vzit Xperii S, protoze je to novy rychly telefon s HD displejem. Lumia 800 je uz celkem zastarala (po vsech strankach) a nedavno bylo oznameno, ze ani nedostane novou verzi systemu Windows Phone 8. Xperia S dostane novy Android 4.1 JB a mozna jeste dalsi verze, ktere ani nebyly ohlaseny (Sony ma podporu minimalne 18 mesicu).

      Pokud ten tablet je nejaky Prestigio nebo jiny noname, tak bych z toho nedelal zavery. Takove tablety jsou levne a maji velmi spatne vyladeny system.

      Dale bych chtel upozornit na Josefa, jako na velice nevyvazene radici osobu. Staci si procist jeho prispevky z minulosti :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.