Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Autor: | Vloženo: 14.06.2012 000 20:01 | Témata: Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Dotaz na .pdf

Dobrý den,
Stáhl jsem si aplikaci na čtení pdf ( klasický adobe ), nicméně bohužel jsem nepřišel nato jak zkopírovat do telefonu nějaké soubory s příponou pdf. Možná je to jednoduché, nicméně žádný návod na internetu jsem nenašel. Chybí mi aplikace správce souboru nebo něco vtom smyslu. V počítači se mi vytvořili pouze nějaké složky s obrázky,podcasty ... Mobil nevidím jako připojené zařízení v průzkumníku. Mobil jsem dostal jako služební před týdnem, je opravdu možné, že se jedná o banalitu.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. června 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nejlépe přes SkyDrive. Soubory můžete přes Skydrive nahrát přes internetový prohlížeč. Nebo lépe, stahněte si aplikaci skydrive, a nainstalujte do počítače, objeví se vám v počítači složka, do které můžete přetáhnou libovolné soubory (včetně pdf). Tyto soubory si pak můžete otevřít v telefonu (buď přímo z Office Hubu, nebo si do telefonu taktéž stáhnete aplikaci SkyDrive z marketplace, kde může soubory jednoduše spravovat).

    Další možností jak dostat pdf do telefonu je poslat si ho na email a otevřít a uložit v telefonu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.