Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Autor: | Vloženo: 24.03.2012 000 10:15 | Témata: Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Rozdíl mezi EU a ČR distribucí

Je možnost u telefonu z EU distribuce systém Windows aktualizovat stejně, jako kdyby byl koupený v oficiální české distribuci, bez nutnosti postupovat podle neofic. návodů? Mění se typem distribuce něco jiného než záruka? Má každé Windows a každá Nokia navigace ve své základní nabídce češtinu/angličtinu (ať je to jakákoliv distribuce)?
Moc díky za odpověď

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    24. března 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ano EU telefon bude bez problémů možné používat v ČR. Aktualizace vám budou fungovat normálně. Stejně tak aplikace určené pro českou republiku budou fungovat. Pokud je telefon určen pro EU je vždy k dispozici anglický i český jazyk (pokud ale není určen pro EU, čeština přítomná být nemusí (vždy je ale k dispozici angličtina a aspoň česká klávesnice), tedy vždy si aspoň ověřte zda je určen pro EU.
    Možná jediné omezení, které v EU telefonu jsou specifické upravy telefonu pro ČR, což připadá v úvahu asi jediná věc a to slibované integrované vyhledávání přes seznam.cz. Pak jsou pochopitelně možné problémy se zárukou, reklamacema, servisem, a možná v českém návodě.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.