Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Autor: Anonym | Vloženo: 03.03.2012 000 15:31 | Témata: Poradna Nokia Lumia 800 16GB

Anonym

Barva motivu

Všiml jsem si, že na HTC Titan (windows phone) je na výběr o několik barev motivu více. Dají se tyto barvy do Lumie stáhnout? Předem děkuji za odpověď.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. března 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nokia nabízí krom standardních barev navíc jednu barvu Nokia Blue. Je tedy k dispozici 22 barevných kombinací. Použít HTC barvy v Nokii asi nebude možné.

    Jinak pomocí stažitelných aplikací je možná další customizace, např použít na dláždice tapetu z fotek, atp.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      4. března 2012 - Anonymní uživatel

      22 barevných kombinací ve smyslu kombinování s pozadím? To by znamenalo, že v Lumii je na výběr z 11 barev. Protože pozadí v Lumii jsou jen 2 (tvamé, světlé). Včera jsem telefon držel v ruce, a co si vzpomínám, tak tam byly barvy: hnědá, růžová, červená, modrá, nokia blue a nejsem si jist fialovou. I kdybych na 1 zapomněl, tak to dohromady nedává číslo 11. Kdyby byl výběz na Vás, který ze dvou již zmiňovaných telefonů byste si vybral?


    • Anonymní uživatel

      5. března 2012 - Anonymní uživatel

      barvy jsou: purpurová, fialová, šedozelená, žlutozelená, hnědá, růžová, oranžová, modrá, červená, zelená, nokia blue, a všechny je možno použít v kombinaci černým nebo bílím pozadím. Tedy 22 barevných kombinací.

      Co se týče výběru mezi HTC Titan a Lumii 800. HTC má větší display (možná až moc), a má přední kameru pro skype. Lumia 800 líp padne do ruky, má prezicnější a pěknější design. Osobně bych preferoval Lumii 800, ale to je čistě subjektivní záležitost. Nicméně oba dva telefony jsou velmi dobré. Další možností (pokud chcete větší display) je počkat na Lumii 900.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.