Poradna Nokia Lumia 720

Autor: | Vloženo: 18.07.2014 000 19:31 | Témata: Poradna Nokia Lumia 720

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi doporučíte spíše Nokii Lumii 720 nebo Lenovo p770,

Potřebuji co největší výdrž baterie. Občas zavolám, napíšu sms, jednou za čas zkontroluji mail a potřebuji Idos. A také bych občas uvítal navigaci do auta. Nemám zkušenosti s Andridem ani s Windows phone - rád bych něco jednoduchého, protože většinu funkcí asi nevyužiji. Děkuji. Jiří

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. července 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Obecně, Lumia 720 má mnohem lepší výbavu, především mnohem výkonnější, modernější a úspornější procesor, mnohem větší interní paměť, lépe čitelný display, kvalitnější fotoaparát, podporu NFC, atp. Co se týče výdrže záleží na používání, ale jsou na tom podobně (Lenovo má sice mnohem větší baterii, ale také zastaralý a energeticky náročný procesor a také větší display). Co se týče navigace, tak u Lumie 720 je k dispozici kvalitní plnohodnotná navigace. U Lenova srovnatelnou navigaci musíte dokoupit. Z pohledu aplikací, které využijete, jsou srovnatelné. Co se týče jednoduchosti, je to velmi subjektivní, osobně považuji za jednodušší WP, především proto, že o WP se nemusíte nijak starat aby fungoval bez potíží, což u Androidu bohužel neplatí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (5)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.