Poradna Nokia Lumia 720

Autor: Lepík | Vloženo: 12.07.2013 000 22:18 | Témata: Poradna Nokia Lumia 720

Lepík

Lepík

HERE DRIVE BETA verze

Jeden z uživatelů DAVID mi napsal, že je možné za poplatek cca 400 Kč dokoupit celosvětovou navigaci BETA verzi. Jestli ano, tak mi prosím někdo poradí kde?

  • David

    David

    13. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Viz https://mobilni-telefony.heureka.cz...
    a také http://www.mobilmania.cz...
    Nová verze (s možností dokoupení celosvětové licence) již byla k dispozici, ale z důvodů občasných problémů byla stažena, opravená verze by se měla objevit v následujících dnech (údajně ještě tento týden).

    K vašemu předcházejícímu příspěvku, snad jen doplním, že možná "Zune je totální zkomolenina", nicméně Zune nemá s tímto telefonem nic společného, a s tímto telefonem ho nelze ani použít. Telefon se připojuje přes USB a není nutná žádná aplikace. Telefon taky lze bez problémů synchronizovat s outlookem (pres internet).

    Jinak děkuji, že pro řešení problemu využíváte Poradny, a nikoliv Recenzi.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Lepík

      13. července 2013 - Lepík

      Davide, děkuji za odpověď. Začínám s WIN8 phone a tak s tím malinko válčím :-). S outlokem mám sesynchronizováno a super. 400Kč obětuji to není zase taková darda. Dále díky za odkaz na mobilmánii. Je to tam vše objasněno. Někteří odpůrci Nokie a WIN8 Phone jsou "nezlomní" :-). Osobně jsem s ním spokojen a až dokážu naplno využít veškeré aplikace a funkce bude to bomba.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.