Poradna Nokia Lumia 710 8GB

Autor: majdalu | Vloženo: 08.10.2012 000 18:03 | Témata: Poradna Nokia Lumia 710 8GB

majdalu

majdalu

Windows phone - ano nebo ne?

Zdravím. Nemám žádné zkušenosti s tímto operačním systémem. Má cenu ho zkoušet, nebo je lepší si pořídit mobil s Androidem?
Teď mám Sony Ericsson se Symbianem a musím říct - nic moc.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ahoj Majdo,
    tady je několik táborů pro a proti OS Windows Phone...jedni Ti budou koupi rozmlouvat, jiní naopak doporučovat....je to asi tak, pokud máš radši věci blízko u sebe (v mobile, po ruce) a bez počítače, tak je to asi
    OS Android 4.0 a OS Symbian Sˇ3. Já se nacházím zde, mám Nokii N8 se Symbianem ANNA a jsem spokojen.Musím ale hlídat paměť mobilu a oželet některé výhody kancelářských aplikací, případně zastaralý přehrávač medíí (ale není to zas tak hrozné...:D) OS Android je momentálně na výsluní, i APPLE iOS a iPhone 5.
    Pokud toužíš po něčem rychlém, pohodovém, unifikovaném,bezpečném, zahodit starosti s RAM pamětí, výkonem procesoru apod, a nemáš enormní nároky na multimedia, bluetooth,nebudeš chtít mobil extra personalizovat, anebo se vyznáš v synchronizaci s PC a věříš v cloudovou budoucnost, máš zájem o perfektní práci s kanceláří na PC, tabletu a mobile, tak Tě osloví modely s OS Windows Phone nejnovější generace WP8 a W8 na PC.

    Spíš chci reagovat na tu výtku na SE se Symbianem...nevím,jestli ses nepletla...se Symbianem byl jen (z novějších) Sony Ericsson U5 VIVAZ a VIVAZ Pro.......předtím jen řada UIQ (M600,P1 P990, SE P800,900 a 910i).Ostatní byly Samsungy, XENDO, Panasonic , Siemens a Motorola, případně Nokia.
    VIVAZ je absolutní špička.....nebo byl.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne
    • majdalu

      8. října 2012 - majdalu

      Ano, opravdu mám U5 Vivaz. Nechci říct, že Symbian je špatný, to jsem se jenom špatně vyjádřila. Můj Vivaz už přežil všelicos a tak už nefunguje tak, jak by měl. Moje chyba ;)
      Vlastně ho ani nemám s čím srovant. Právě proto chci vyzkoušet něco nového, zatím nejsympatičtější jsou mi mobily s Androidem, je lepší mít všechno u sebe a kdykoliv po ruce, tedy alespoň pro mě.
      Děkuji moc za odpoveď, určitě mi pomůže s výběrem! :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.