Poradna Nokia Lumia 620

Autor: | Vloženo: 16.05.2013 000 07:33 | Témata: Poradna Nokia Lumia 620

Tlačítka - vibrace

Lze nějak zrušit vibrace u dotykových tlačítek (zpět,domů,hledat)? Děkuji

  • Pavel

    Pavel

    16. května 2013

    myslím si že ne, taky jsem se na to pokoušel kdysi přijít...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    17. května 2013

    Panenko skákavá....:D) zase "bohužel"?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      19. května 2013 - Anonymní uživatel

      Panenko skákavá, můžete mi sdělit, jak na Androida dostanu plnohodnotnou hlasovou navigaci zdarma s aktualizací map celého světa? Experte 8-))


    • Anonymní uživatel

      19. května 2013 - Anonymní uživatel

      Ale ano, pokud nakoupíte u operátora vybraný kvalitní kousek, tak jako bonus dostanete navigaci do mobilu Sygic s hlasem. Nebo se dá najít několik verzí pro Android na PK za poplatek. Jindy zase je něco na netu a pod. Hodně závisí od výrobce a operátora. Pokud by Vás to MOC zajímalo "windowsáku", tak si dám práci a projduto do hloubky...v žádném případě to nebyla Nokia, co objevila mapy. Bezplatné jsou až poslední dva,tři roky, aby se nepřevrhla lodička jménem Nokia, která nabrala moc vody a jde pomalu ke dnu.....
      ---jinak NIC nenahradí originální Garmin a podobně, mobil ještě nenahradil například profesionální lodní a kamioňácké mapy a navigace, popřípadě echoloty. Podobně speciální navigaci pro horolezce...
      ---pokud jsou u operátorů nekonečná data v balíčku, který dnes nepřekročí v ČR 621 Kč, nebo u operátorů v SR 44€ (O2 SK 40€ Flat paušál), tak není co řešit s Google Maps. Právě vychází nové přepracované Google Maps s perfektními bonusy. Už delší dobu se pracuje na verzi off-line.
      ---S něčím jako Google Earth, Google Latitude, nebo Google View treet se majitelé WP8 nemohou setkat, nemají nárok....kdo to nevyzkoušel ,tak nepochopí...něco jako City Lens, které ovšem nejsou všude podporovány.
      ---Google má Google Mountains View a další vychytávky, hlasová navigace není vše. Kvalitní grafickou navigaci ta hlasová pouze doplňuje a v tom je Sygic jednička, stará se o pravidelnou aktualizaci. Nikdo nejede najednou do celého světa, tak si vybere region, kam jede. Podobné to ostatně řeší i Nokia Maps a HERE, stažením doplnků.

      Jde jednoduše o to, že těch "žel" je už zase u OS WP8 hodně a denně přibývají další.

      Že se to opakovalo u WP7 jsem toleroval, byly to hektické měsíce pro všechny v Nokii i v Microsoftu (i když gigant tohoto ražení by měl mít nějakou vizi na 3-5 let dopředu).
      Myslel jsem, že je to dospělý plnohodnotný systém, ale ještě není. Budou Aktualizace, uvidíme, zda Redmond vyslyší vývojáře a veřejnost a ustoupí od věčných omezení toho, či onoho.


    • Petr

      19. května 2013 - Petr

      No u oprátora dostanete k tarifu navigaci zdarma, bohužel omezenou na ČR a SK, a navíc s aktualizacemi pouze na 1 rok.
      Na Android navigace jsou, všechny placené, za cca 1 až 2 tis, plus případné poplatky za aktualizace.
      Nevím jak dlouho Nokia nabízí plnohodnotnou navigaci zdarma, v každém případě já jsem ji na 4roky staré E52 měl.
      BTW Nokia navigace i Garmin používají stejně kvalitní mapové podklady (navteq).
      Nevím o žádném tarfiu, kde by byly nekonečné data v ceně 621Kč, např Vodafone v balíčku za 691Kč má 1,2GB dat. Navíc v zahraničí vám to nepomůže, a na místech se špatným datovým pokrytím taky ne. Služby jako Google Latitude čí StreetView pochopitelně na WP8 fungují.


    • Anonymní uživatel

      19. května 2013 - Anonymní uživatel

      Myslím , že Petr odpověděl za mě, včetně toho, že i já používám naWP8 Googlestreet. Jinak s Nokia Maps si mohu stáhnout mapy do celého světa a používat je off-line. Jinak po hodnocení map Sygic na https://play.google.com , jsem rád, že jsem zůstal u Nokie. Já osobně si myslím a mám s tím zkušenost, že je spíše problém se zamrzáváním aplikací a celého Androidu, než s prkotinama, jako je vibrace u tří tlačítek na WP.


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Patriku, Tvůj dotaz je kvalifikován jako prkotiny.....já si tě vážím a takto se nevyjadřuji. Možná jsi nováček u mobilů. Každý z nás jednou začínal. Nikdo moudrej z nebe nespadl. Dvojice, která zde dojímavě kvíká ve falešném duetu mě nezajímá, Tebe ano?
      Většina vývodů povedeného dua se dá vyvrátit, ale proč. Raději je necháme v jejich výkalech, co Ty nato?


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Promiň Paaku, udělal jsem z Tebe Patrika, má podobný problém d kvákající dvojicí, která si dala za cíl zachránit svět findousy. Jen to nějak nefunguje, vyber si jak chceš, ale už víš, na čem jseš. Přeju správný rozhodnutí.


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Nikdo nic nezachraňuje. Jen předkládám fakta, oproti tvým výkřikům typu "panenkoskákavá" Jinak sis špatně vyložil psaný text, "prkotina" byla myšlena ve vztahu k funkčnosti systému WP a Android. Ne ve vztahu k dotazu. A tvé výkaly beru jako překlep, protože pokud si to opravdu takto myslel, měl bys jít spíše radit někam jinam, experte.


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      O navigaci v OS Android zveřejním fakta, aby se nemohlo v budoucnu stát, že někdo neznalý věci bude tvrdit, že OS Android a zařízení na něm běžící je ochuzen o doživotní kvalitní navigaci.....tolik pro nick Pavel Emi, kde si vážím, že je registrován, na rozdíl od partyzánů, kteří zde hlásají v 50% bludy, ale nelze je brát vážně. Ale ani nijak postihovat.
      Ten "výkřik" panenkoskákavá - každej soudnej člověk pochopí jako recesi, případně jemný sarkazmus na adresu nejdokonalejšího OS na světě....Android to není, s tím je zde zametáno, tak který?
      Jelikož si ctím alespoň základní etiku třídění Poraden podle značek a OS, bude tento zevrubný příspěvek v segmentu OS Android, sem na Nokie bude jen odkaz pro ty, kteří tomu chtějí přijít na kloub.
      Pokud máš zájem (ptal ses na to, jak je to s navigací v androidech), tak už víš, kde to najdeš....mám pocit, že jsi slušnej člověk, nechtěl sem se Tě osobně nijak dotknout.


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Sarkasmus beru, ale zde by měly převažovat fakta a zkušenosti. Takže na otázku jestli lze vypnout vibrace, zde zaznělo jasně, že nejdou. Tečka. Jakékoliv sarkastické poznámky jsou prostě navíc a patří do nějakého fóra, kde se může hatovat až do rána, jaký operační systém je lepší. Takže opravdu doporučuji vyjadřovat se k věcem, které znáš, nebo používáš. Nemá smysl a ani to není účel "poradny" sarkasticky shazovat něčí radu nebo názor. Toť vše, z mé strany.


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Nedal si mi dobrý příklad. To s těma prkotinama je tam černý na bílém, to těžko uhraješ.....
      Nějak jsi odjel od těch navigací, ale já samozřejmě slovo dodržím. Jakmile budu mít čas tak to uveřejním...
      Pokud chceš vědět víc o tom, čeho je pár "finďousáků" tady na Poradnách schopno, tak si najdi staré příspěvky z loňska...ja jsem proti nim jen břidil.
      Jsou tady desítky dotazů k určitému námětu a pak se to rozroste na chaotické doplňování a shazování navzájem.
      Osobně nechápu, že to admin nezatrhne, protože to není etické a na fórech by to neprošlo a admin by dal jednomu, nebo všem ban....
      ---tady si někteří pletou poctivou odpověď s arénou pro opravování donekonečna se omílajících, s námětem nesouvisejících keců a někteří se tady rádi předvádějí, jak toho hodně přečetli na Wikipedii.
      ---někdy je umění rozluštit dotaz, jindy se člověk neubrání sarkasmu (příklad: jedna slečna psala: Pomoooc, pozvracela jsem mobil", tak promiň, ale to patří do říše sci-fiction a i odpověď je přiměřená dotazu.
      ---samozřejmě se tady zapojil Petr, anonym a zž zase tvrdí, že datové balíčky apodobně. Já tady nejsem od toho abych musel každé slovo podkládat deseti důkazy. Pokud mu dělá dobře všechno kazit, budiž. V principu svým zametáním nic neřeší, takže proč ne? Už jsem mu několikrát vysvětloval, že je to všechno o ničem, ale nějak to nepochopil a pokračuje.
      ---lidé na Heuréce (doufám, že převáýná většina) si stejně vyberou pro sebe podle jejich momentální finanční situace a neberou návrhy k jejich dotazům jako závazné. A to je dobře, to znamená, že používají svůj rozum a nedají na plagiátory a placené provokatéry z redakce.
      Já myslím, že jsme si to vysvětlili a že se už k tomu nemusíme vracet.


    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Tak s poslední větou s tebou souhlasím. Nemusíme se k tomu vracet.


    • Petr

      23. května 2013 - Petr

      Souhlas s Pavlem.
      Pokud vám vadí že někteří, zde píší anonymně, tak věřte že na to mají plné právno, a jejich odpovědi mohou být naprosto stejně užitečné jako odpověď od "experta". Ostatně tázajícímu je jedno zda mu odpověděl Anonym nebo "expert", ale zda byla odpověď užitečná. Navíc anonymní přístup je v podstatě jediná obrana proti lidem co vám pak začnou obtěžovat, spamem počínaje a výhružnými dopisy konče.

      Stejně tak má každý právo odpovědět na otázku, či reagovat na jakýkoliv příspěvek.

      Pokud nechcete aby se diskuze rozrůstaly do naprosto zbytečných témat, tak především vy tak sám nečiňte. Viz vaše naprosto zbytečné příspěvky (jen namátkou vyberu https://mobilni-telefony.heureka.cz... či https://mobilni-telefony.heureka.cz... )

      Pokud nechcete aby s vámi lidi nesouhlasili, tak především odpovídejte na otázky kterým nerozumíte.

      Co se týče mých odpovědí na otázky a reakcí na příspěvky, tak vycházím především z mých vlastních zkušeností a znalostí. Wikipedii používám tak, že do ní docela často přispívám.

      Co se týče vašeho "nekonečná data v balíčku, který dnes nepřekročí v ČR 621 Kč" tak jsem uvedl že nejsou nekonečná, ale limitovaná (velikostí a FUPem) a že hlavně neplatí v zahraníčí. Pokud se mýlím tak mě prosím opravte, rozhodně to ostatním pomůže víc než vaše rozčilování, že jsem si vás ZASE dovolil opravit.

      Jinak také absolutní souhlas s poslední vaší větou... ;)


    • Anonymní uživatel

      24. května 2013 - Anonymní uživatel

      Na tema čeští operátoři a chytáky v nabídkách by se daly psát romány.
      Je těžké se vyznat v některých kombinacích pevná- mobilní internet- voip- televize za pouhých.....a podobně nepřehledné kombinace. Vycházel jsem z přepočtu u jednoho českého operátora, kolik z toho guláše činí asi tak nekonečná data (nejlevněji, samostatně) , nemusíte se toho hned chytat.
      Filozofie mého slovenského férového operátora je jasná, přehledná a neskrývá se někde dole nějaký chyták. Tam dokážu zhodnotit, za co opravdu platím, a jestli to potřebuju, nebo ne......to není narážka na geografické poměry, nebo něco podobného.
      Je to na obchodní politice toho, kterého operátora.
      K tomu FUP: je opravdu málo balíčků v ČR, které neznají FUP a přitom by byly cenově dostupné, snad kromě studentů...
      Příklad: mám u svého operátora datový palíček "Neobmedzené dáta" a ony jsou opravdu neomezená....nevím, co je FUP...
      Mám po první minutě bezplatné voláni v mé síti, a ono je opravdu bezplatné.
      Mám možnost si aktivovat (z baráku) Flat Platinový paušál, kde je všechno neomezené nejen na Slovensku, ale i do zahraničí, vyjma datových přenosů, tam mají po 1,5 GB FUP, běží ovšem bez pokuty dál, jen operátor sníží přenosovou rychlost (downlink).
      Firemní zaměstanci mají ještě mnohem zajímavější Flat pro podnikatele + benefity pro zaměstnance......
      ......Není to dávno, co se nedalo přenést číslo, u nás (SR) už dlouhá léta v pohodě, ještě když v české kotlině probíhala na toto tema diskuse.... díky mému operátorovi, který to dal na komisařku pro komunikace v Radě Evropy. Dosáhl závazek pro všechny SK operátory přenos max. do 4 dnů. Podobně nepropadnutí tisícovek (€) korun v kreditních SIM...to jsou ty úspěchy, ne hladat v číslech a slovíčkách chyby...tak to bylo myšleno, pokud to nelze strávit , tak doporučuji sodu bicarbonu.
      K té anonymitě , ano jeden takový tady dost dlouho nechtěl být poslední, dokonce si myslel, že jsem asi teplej, tak mi opakovaně nabízel schůzku a adresu, což ruší jeho anonymitu a dělá z něj chudáčka. Doufám, že zaregistrovat se na Heurece je akt důvěry v lidi a redaktory tohoto portálu, mohu s nimi probírat různá zlepšení, nebo i kritizovat a neskrývám se ....naopak příklady sociálních sítí (ne všech, někde se vyžaduje plné přihlášení včetně osobních údajů, které by se daly zfalšovat, ale díky emailu a heslu to není tak lehké...) ukazují, a operátoři na to upozorňují rodiče malých školáků, že úchylák se může skrývat za nickem spolužáka....takže to tvrzení o anonymech smrdí....tam je nejvíc hyen a pedofilů....tady na Heuréce zas zapšchlejch tichošlápků doma a TADY si lížou rány.....
      Za dva roky plodné práce (mám 7 přátel a kopec osobních emailů, které jdou mimo oficiální linky Poradny) jsem získal osobní školení z lidského nadšení a spolupráce a taky z lidské škodolibosti a primitivizmu, obě mne obohacují....takže lituji dámy a pánové, pokud mě to bude bavit ( a že mne to baví, to si vemte jed), budu tu a tam přispívat . Jedno je faktem, že se mi otvírá nové pole, kde se mohu zdokonalovat a časem i přispět: OS Android a jeho historie, budoucnost a opravdu bohatý ekosystém....to ovšem ne tady ale tam, kam to patří, do příslušných vláken (mobily, tablety netbooky a nejnověji se nasazuje Android do chytrých domácností........)


    • Petr

      24. května 2013 - Petr

      Co se týče tarifů v SK, tak nemůžu posoudit, a věřím vám. Nicméně to nic nemění na faktu že v ČR zatím k neomezeným tarifům nedostanete neomezená data (limit je většinou 1 nebo 1,2GB) a taktéž vůbec neplatí do zahraničí.

      Co se týče anonymity, tak ten kdo vám psal psal něčí adresy a nabízel schůzky, je opravdu nějaký chudáček. Vsadil bych se, že také psal anonymně. Ale snad to nedošlo až tak daleko, že vám vám posílál vyhružné dopisy na vaši adresu domu.
      Nicméně to ale neznamená, že všichni co píšou anonymně jsou stejní. Nelze je házet do stejného pytle. Ostatně jestli tu jste pod registrovanou anonymní přezdívkou nebo neregistrovanou anonymní přezdívkou, stále jste tu anonymně.
      Jinak já jsem zaregistrován na heurece, a svůj účet využívám pro komunikaci s redakcí, nicméně dokud na heurece v diskuzích budou povolení anonymové, a ti toho budou zneužívat, tak diskuzi nebudu používat registrovaný účet. Já si vážím svého soukromí, a nehodlám ho nikde vystavovat.

      Jinak vám nikdo nebrání přispívat, jen přispívejte to je jenom dobře.


    • Anonymní uživatel

      24. května 2013 - Anonymní uživatel

      já bych jen doplnil poslední větu "přispívejte to je jenom dobře", ale jinam 8-))


    • Anonymní uživatel

      24. května 2013 - Anonymní uživatel

      Pokud se nestane, že dotaz pro vlákno Lumia zůstane nezodpovězeno víc než týden....:D
      To Pavel Emi - u navigace pro Android jste se odvolával na reakce těch, co to stáhli, tak Vám ještě jednou specielně přihodím článek z jiného soudku. Totiž u každé aplikace, hlavně u Androidu , najdete v jednom šiku hodnocení od pozitivní nepříčetnosti až pokus vyvraždit vedení Googlu a vývojáře poslat do plynu....zase v tom ,žel, vidím "odvázané" anonymy, kterí se tam odreagovávají s vulgarizmy. Myslím, že pokud bych si já bral k porovnání názory druhých, tak raději z grafu u hvězdiček, protože recenze nejsou mezinárodní, ale u českého obchodu české, u slovenského obchodu slovenské, nafoukané pubertální.....neznáme věkové rozpětí těch, kteří si to tam stahovali, ale podle Poraden a těch cílových skupin celý trh táhnou teens.

      Takže z jiného soudku o naší slovenské firmě, která psala a vyvíjí Sygic (Sajdžik) pro OS Android a starší verzi Sygic Aura pro OS Symbian:
      Sygic Android:

      http://vat.pravda.sk...

      A pro ilustraci, jak vypadá Sygic pro Symbian:
      http://dtm.yw.sk... ....... Sygic Aura

      K ostatnímu připravím samostatný příspěvek, až se vrátím od mamky. Na vláknech Androidu.


    • Anonymní uživatel

      24. května 2013 - Anonymní uživatel

      Spodní adresa je přepracovaná.....:((


    • Petr

      25. května 2013 - Petr

      Pavel: přesně :D jen ať přispívá ... na vláknech Androidu :D


    • Petr

      25. května 2013 - Petr

      BTW "Takže z jiného soudku o naší slovenské firmě ..." a že zrovna vy, jen o pár minut později v jiné diskuzi, vyčítáte jiným "odbíhání od témat" :D


    • Anonymní uživatel

      25. května 2013 - Anonymní uživatel

      Zkuste se překousat nahorů přes vaše komiksy a zjistíte, že je tam něco o navigaci , která není u Lumie ok, tam je dotaz na navigaci...čiliz jiného soudku, něž je vaše žvanění, to byl konečně po desítkách anonymních komiksů konkrétní příspěvek. Bude jich víc, jen co se vrátím domů.
      Ad: moje přispívání, trochu to, když mi dovolíte, (ono je to jedno, já to stejně napíšu) tak to kapánek upřesním: v mých příspěvcích na vláknech Nokie se nic nemění, jen si rozšířím obzor a poznání i o OS Android, je to zajímavé tema a moc aktuální...na bilboardech jsou Androidové tablety a banky, které je nabízí, pak jsou na bilboardech také Samsungy a HTC a pod opet s Androidem a nabídkou stáhnout si bankovní aplikace.......jednoduše nějak mi tam chybí Nokia tablety a Nokia netbooky a Nokia mobily....blbá smůla, co?
      Taky mi tam na těch bilboardech chybí Nokia pračky, Nokia kuch.roboty a Nokia Smart televize za 1.246 € = safra ten Microsoft je naivní panna bez věnečku asi, že to nechá takhle bez povšimnutí, kolik prachů takhle slízne ten mrcha Android. Dokonce Samsung foťák s Androidem, no to je vám ale drzost, vono se na tom dá chytat internet, číst emaily, no hrůza......naštěstí, tohle Lumiím a Nokii ještě dlouho nehrozí = široký sortiment a bohatý ekosystém PRO LIDI, NE PRO FIRMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!
      Těším se na vaše okecávání v tom smyslu, že to je výstřelek a podobně, ovšem kdyby to měl Microsoft, nebo Nokia, tooooooo by byl trhááááák, ne? Už si rozumíme?
      Mnoho lidí můžete komiksem opít jak rohlíkem, ale hodně jinejch už ne , v tom je ten vtip...nepochopili? Nepochopíte do smrti, váš problém....


    • Anonymní uživatel

      25. května 2013 - Anonymní uživatel

      Nebudu Vás dále krmit a alespoň za mne ukončuji diskusi. Myslím, že je to jediný způsob, jak tento trolling zastavit. Nic přínosného z Vás stejně už nevypadne 8-) . Ohledně marketingu, mrkněte třeba sem http://goo.gl/GGpgf nebo zde http://goo.gl/YVVzf a zde to co Android zatím nemá aneb rozšířená realita v praxi http://goo.gl/L8gCG Androis je pro hračičky, WP pro lidi co potřebují telefon používat 8-)


    • Anonymní uživatel

      25. května 2013 - Anonymní uživatel

      O žádné krmení nestojím ani jsem nestál, na odkazy se samozřejmě nemrknu. Váš názor na "Androis" , Asterix a Obelisk Vám neberu a ani mne nezajímal.


    • Petr

      28. května 2013 - Petr

      Miabonus: no téma je "Tlačítka - vibrace". O tom že by navigace pro Lumie nebyla "ok" nic nevím. Osobně ji používám každou chvíli a funguje bezvadně, rozhodně lépe než cokoliv zdarma na Androidu.

      Co je a není trhák nevím, ani mě to moc nezajímá. Radím jen ve věcech se kterými mám praktické zkušenosti.

      BTW Pavel Emi je řádně zaregistrovaný, což je to co vám (jak tvrdíte) nejvíce vadí na mě. Přesto, jen pokud má jiný názor, tak už ho nerespektujete.


      Pavel Emi: to je zbytečné, Miabonus je silně zaujatá Android ovečka. Nic ho nepřesvědčí, má prostě svou pravdu.
      Jinak souhlas, používám jak Android tak WP, a WP je rozhodně lepší na práci i běžné používání. Andorid je spíše pro děti (i šedesátileté) a pro geeky, kterří mají neustálou potřebu se v telefonu vrtat.


    • Anonymní uživatel

      28. května 2013 - Anonymní uživatel

      Ano Petře, již jsem pochopil.Četl jsem jeho výlevy i u ostatních příspěvků a nemá cenu mu dále předkládat fakta. On je prostě neumí zpracovat. I proto jsem napsal, že se dále k této diskusi vyjadřovat nebudu. Jinak obdivuji Váš přehled a stoický klid se kterým odpovídáte na jeho otázky. Já už ho chvílemi chtěl poslat do...Ale to by myslím byla jen další potrava pro jeho trolling.


    • Anonymní uživatel

      1. června 2013 - Anonymní uživatel

      Jak dojemné veřejné vyznání lásky Petra a Emi a hned si tykají.....že by seděli v jedné redakci hned proti sobě.......:d)
      Máte smůlu, prostě máte jen smůlu, s tím se dá žít. Píšu jinde....
      Pokud budete pokračovat v líbánkách, vězte, že o tom nebudu vědět. Odpojil jsem Heureku na dobu určitou (emaily a reakce a odpovědi). Bojím se že je to rozumný postup a že Vaše další komiksy prostě vyjdou nazmar.
      Jéje, dneska sem se nějak rozepsal, fuuuj, to se nesmí, strejdové jsou pak nervozní a půlku pracovní doby jim zabere skládání komiksů, takže je přenechám krásnému tichu.


    • Anonymní uživatel

      1. června 2013 - Anonymní uživatel

      8-)


    • Neregistrovaný anonym

      15. června 2013 - Neregistrovaný anonym

      Vážení, mám na Vás jednu otázku.. na čem to jedete? Otázka byla k tlačítkům!
      Nezlobte se na mě, ale tohle jste si měli řešit soukromě a ne se tu ukájet veřejně a zas*rat tak toto vlákno.
      Toto není poradna pro lidi, kterým chybí sociální kontakt nebo si potřebují jakkoliv ulevit.

      Klidně mě za to ukamenujte. Peace.


    • Anonymní uživatel

      16. června 2013 - Anonymní uživatel

      Ahoj anonyme, rád bych to logicky vysvětlil a dal Vám seriozní odpověď. Čestně přiznávám, že má první reakce z Vašeho pohledu je blbá, souhlasím. Mohu jen vysvětlit, proč jsem tam tu panenku skákavou dal: protože jsou zde lidé, kteří bez začervenání zakrývají stále přetrvávající nedostatky nového operačního systému a kde mohou, tak vyzdvihují jen přednosti...to podle mne není fér.
      ---pro mne není problém napsat, co se mi na OS Android nelíbí, a co zase ano...
      Anonyme, nevím, čím to, že na Vašem mobile nejde odstavit vibrace...a ani nevím na kterých tlačítkách by to mělo fungovat....Váš mobil je v podstatě zcela dotykový.
      ---pokud myslíte sw klávesnici a tak, je faktem, že každý smartfone bez ohledu na OS má v nastaveních možnost vibraci vypnout. Kdysi to nazývala Motorola "haptic". A dal se deaktivovat.
      ---je možné, že u Lumie je to sdruženo někde v nastaveních celého mobilu, třeba v profilech, systémové zvuky a podobně......

      Proč hned kamenování, ale trochu jste přispěl tím, že reagujete až nyní. Nemuselo se to tak rozrůstat k idiotizmu....mějte se !


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. května 2013

    Paaku, můj příspěvek je výlučně pro Tebe a jen Ty si vybereš zodpovídající řešení. a tak je to jedině správně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.