Poradna Nokia Lumia 610

Autor: | Vloženo: 04.05.2013 000 09:30 | Témata: Poradna Nokia Lumia 610

Jak se odhlásit z účtu v aplikaci Lidé

Dobrý den, přihlásila jsem se na FB přes aplikaci Lidé (samozřejmě, že poté jsem měla kontakty a obrázky provázané s FB, což je super), ale teď bych potřebovala se z toho odhlásit a nevím jak. Nemohli byste mi, prosím, někdo poradit? Díky

  • monty.roman

    monty.roman

    23. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    Facebook se po přidání do telefonu prováže hned s několika aplikacemi:

    Zprávy - Facebook chat
    Obrázky - Fotoalba vaše a vašich přátel
    Lidé - seznam kontaktů
    Dlaždice Já (zcela nahoře v aplikaci Lidé) - tam lze zveřejňovat svoje statusy, kontrolovat Upozornění a komentáře jiných osob a ostatní jako na stránce FB.


    Kolega výše uvedl, jak se odhlásíte z Facebook chatu ve Zprávách - aby vám nechodily zprávy z FB, pouze běžné SMS.


    Ohledně aplikace Lidé - tam lze zvolit, zda chcete v seznamu zobrazovat pouze kontakty z telefonu (označují se tam Windows Live), nebo i kontakty z Facebooku.

    To provedete v nastavení přímo v aplikaci Lidé - kliknete na tlačítko Filtrovat seznam kontaktů a tam si zrušíte zaškrtnutí u položky Facebook. Poté se budou zobrazovat jen kontakty - čili jen adresář Vámi zadaných čísel.
    K nim však můžete individuálně na stránce každého kontaktu připojit Facebook kontakt dané osoby - na její kartě se pak můžete podívat na poslední příspěvky na FB, přímo poslat zprávu do chatu nebo prohlížet její fotoalba.
    Kontakt však pořád budete mít jen jednou - s tím rozdílem že vše na jedné kartě.

    Ohledně fotoalb v aplikaci Obrázky - tam toho s Facebook alby moc nezmůžete, zobrazují se bohužel napevno, nelze je skrýt ani odstranit.

    Jedinou možností, jak se fotoalb zobrazených v telefonu zbavit, je kompletní odebrání Facebook účtu z telefonu - tím však současně přijdete o možnost propojení kontaktů s facebook účty daných osob (smažou se i již provedená propojení), znefunkční se Facebook chat v aplikaci zprávy a jak jsem zmínil, zmizí i ta otravná fotoalba v Obrázcích.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Petr

    Petr

    4. května 2013

    V aplikaci zprávy, dole ťuknete na "Stav" a následně vyberete Offline.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.