Poradna Nokia Lumia 610

Autor: | Vloženo: 01.04.2013 000 18:28 | Témata: Poradna Nokia Lumia 610

Propojení Facebooku a telefonu

Dobrý den, zajímalo by mě jak propojit, aby mi chodili zprávy z Facebooku na telefon? Jedná se o telefon Nokia Lumia 610. U Samsung Galaxy Ace to bylo jednoduché, ale zde si s tím nevím rady

  • Pavel

    Pavel

    1. dubna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Provázanost sociálních sítí s telefonem je u použitého systému WP nejlepší. Ptáte se jak propojit s účtem? nastavení- e-mail+ účty- přidat účet, a tam už jen vyberete facebook a přihlásíte se.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lucie Zelenková

      1. dubna 2013 - Lucie Zelenková

      Tak toto mám, ale bohužel se mi stále nic nezobrazuje, nebo to není vymakaný tak jako u Androidu :(


    • Lucie Zelenková

      2. dubna 2013 - Lucie Zelenková

      Ještě mě napadlo, ten prográmek u Androidu se jmenoval Massager pro android, tak něco takové jsem myslela, jestli existuje i pro Nokie


    • Anonymní uživatel

      2. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      Ahoj, teď to prodělávám taky na Nokii se Symbianem...Lucko, nevím už jak se mi povedlo na FB si nastavit, aby mi to posílalo zprávy na telefon. Ale:

      ---to nezávisí od OS ani mobilu (doufám, že Lumie jsou už na solidní úrovni se sociálními sítěmi).....to závisí, jak si necháte zaslat potvrzovací SMS z FB.
      ---v té potvrzovací sms je kromě jiného webový odkaz a na ten se klikne a browser se začne připojovat na FB a (nechápu proč) vyžaduje přihlášení, a na tom přihlášení to zůstalo, přesněji, mě to pustilo na nějakou "NIC" stránku......takže mi zatím zprávy chodí na ten widget ( ve Vašem případě asi Live tiles, dlaždici) a po staru mám zatím statusy a news v tom widgetu, zprávy jsem zatím nerozchodil......
      ---mimořádně chci bránit Lumii ,ač nerad ... :D ,ale ona za to nemůže, problém je v nastaveních velkého FB (v PC, nebo v tabletu a pod), tam jsou k dispozici všechny nástroje pro správu této soc. sítě. Jo, a pak přibylo (pro Android) "Video Calling", ale taky jsem ho zatím nerozchodil (tablet ZTE Lite Tab 2, OS Android), pořád se to načítá...... takže to chce klídek, Microsoft a Google pracují na zakomponování sociálních sítí do OS, jenomže Mark Zuckenberg mezitím předělal zase FB.....


    • Anonymní uživatel

      2. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      Jen doplním: u Androidu se něco přecijen zlepšilo: na horní liště se mi ukáže malá ikonka "F" a já vím, že mě někdo otravuje... :D), ale jinak nic.


    • Lucie Zelenková

      3. dubna 2013 - Lucie Zelenková

      Jo to je přesně ono co jsem měla na mysli. Moc děkuji, konečně něco co mi pomohlo :) Děkuji moc !


    • Anonymní uživatel

      3. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      Ta SMS od Facebooku vypadá asi takhle (přijde na nastavené mobilní číslo ve FB):

      "FACEBOOK: Ak chcete telefon aktivovať pre Facebook, prejdite na: http://s.fb.com... jsem pozměnil kvůli osobním údajům = to je ten odkaz, ale moc mi nepomohl (zatím).....mějte se!


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.