Poradna Nokia Lumia 520

Autor: jamilen | Vloženo: 03.09.2014 000 16:07 | Témata: Poradna Nokia Lumia 520

jamilen

jamilen

Jakou aplikaci si musím stáhnout do NL520, abych si mohla stáhnout do telefonu jízdní řády pro městskou hromadnou dopravu.

Stáhla jsem si do tel.jízdní řád pro mobilní telefony,ale po stažení se mi telefon zeptal, kam má ten jízdní řád uložit, do jaké aplikace, nebo zda má aplikaci najít ve "store". Zadala jsem ano, ale pak mi bylo oznámeno že bohužel nejde uložit jelikož není k dispozici potřebná aplikace.
Děkuji moc za radu, nebo kam se mám obrátit ?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. září 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Já používám http://www.windowsphone.com... ale jsou i další...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • jamilen

      4. září 2014 - jamilen

      Dobrý den. Děkuji za radu, ale zřejmě jsem se špatně vyjádřila. Jde mi o jízdní řád do mobilu pro MHD v Ústí n.Labem. Tento jízdní řád používám stále, ale nyní na něj mohu jen když mám internet. Pokud jsem bez internetu, tak se na ten jízdní řád nedostanu. Stáhla jsem si ho úspěšně, ale nakonec mi telefon oznámil, že nemám aplikaci, kam by se to uložilo. Proto prosím o radu té aplikace, kde bych ji našla, abych si do ní mohla ten jízdní řád stáhnout. Děkuji moc.


    •  Luďa

      5. září 2014 - Luďa

      A odkud jste to stáhla? Na sránkách DP je možnost jen starší jar(jad) nebo apk (android)?
      Aplikace na off line JŘ právě většinou WP nepodporují.


    • jamilen

      5. září 2014 - jamilen

      Luďo. Máte pravdu. Stahuji to do jiných telefonů v JAR, ale na WP to opravdu nejde, není to kam uložit. To je stálá odpověď i když jsem si stáhla PDF reader. Dala jsem dotaz ještě na MobilManii a tam jsem uspěla. Na radu jsem si nainstalovala ze Store JRm a tam jsou jízdní řády MHD do všech měst. Sice to tam trochu blbne, sem tam "porucha", nebo "přestavba stránek", ale jsem ráda, že to mám. Pokud není nastaveno off, tak jo jde dobře, ale s tím off to trochu blbne. Díky za vaší odpověď, alespoň vím, že ten formát JAR,JAD do mého telefonu nejde. Zdravím


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.