Poradna Nokia Lumia 1520

Autor: | Vloženo: 24.08.2014 000 18:09 | Témata: Poradna Nokia Lumia 1520

Windows Phone 8 vs. Anndroid 4.4

Dobrá den,
mohl bych se zeptat, jestli je lepší Windows Phone 8, nebo Android 4.4. Myslím tím v počtu aplikací, aktualizacích, atd...
A ted ještě k mé druhé otázce, rozmýšlím se mezi- Samsung G900 GALAXY S5, Nokia Lumia 1520, HTC One M8 16GB, LG D855 G3 32GB, SONY Xperia Z2. Totiž Nokia Lumia 1520 u mě jasně vede, ale do teď jsem používal android a nevím, jestli ho Windows nahradí. Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    26. srpna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Co se týče počtu aplikací, tak absolutní počet o ničem nerozhoduje, důležité je pouze to jestli tam najdete to co potřebujete.

    Dále absolutní počty mezi otevřenou platformou Android a uzavřenou WP nelze přímo srovnávat, mají zcela jinou politiku publikování a jiný způsob počítání (Google Play započítává i aplikace a hry pro tablety, započítává zvláště různé trial verze a další varianty, počítá i vývojářské verze, jsou započítány i různé screenshoty a nefunkční aplikace, vývojář tam může publikovat v neomezeném množství a je to ihned započítáno, atp. U WP Store, jsou pouze věci pro mobily (pro tablety je store oddělený), trial a další varianty je započítáno stále jako jedna aplikace, vývojářské verze z DevStudia jsou opět odděleny, vývojář může publikovat za rok pouze omezený počet aplikací (aby se store nezaplevelil nesmysly) a ty jsou před vpuštěním navíc pečlivě zkontrolovány a musí být funkční aplikace, atp).
    Tedy absolutní čísla nelze srovnávat, nicméně pokud je chcete znát, tak Android cca 1milion, WP cca 300tis.

    Používám Android i WP a osobně mi žádná aplikace na WP nechybí. Ale nejlepší je se přesvědčit na vlastní oči viz:
    http://www.windowsphone.com...
    https://play.google.com/store

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      26. srpna 2014 - Anonymní uživatel

      K druhé otázce, záleží co od telefonu očekáváte, a v případě Lumie 1520 také zda nevadí větší display. Pokud ne tak výbavou je určitě nejlepší Lumia 1520, všechny mají stejně moderní a výkonný HW, ale Lumia 1520 navíc nabídne nejlepší fotoaparát, nejlepší display, nejdelší výdrž baterie, a v ceně plnohodnotnou navigaci, a přitom nejnižší cenu. Z ostatních mají něco navíc jen Z2 a S5, v případě že potřebujete voděodolnost.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.