Poradna Nokia Lumia 1020

Autor: | Vloženo: 15.10.2014 000 21:18 | Témata: Poradna Nokia Lumia 1020

Lumia 1020,rozlisenie fotografii

Chcem sa opýtať užívateľov tejto Lumie

-Ci ešte aj po tých velkých aktualizáciách vytvára stále Lumia foto duplicitne iba v rozlíšení 5+38mpx tým že v telefóne sa dá pozrieť iba ta 5 pixelová fotografia,a či tam nebola pridaná možnosť zvoliť si výstupné rozlíšenie fotografii tak ako to bolo napríklad v N808.

-Ti ktorý majú stiahnutú aplikáciu proshoot čí sa dá aj u tejto Lumie nadstaviť rozlíšenie od 0.3 mpx až do 8mpx [u Lumie 925 sa to da] a že čí je aspoň tu ta možnosť zmeniť a vybrať si rozlíšenie alebo či to dokážu iné doplnkové aplikácia stiahnuté z obchodu lebo predpokladám že aplikácia ako Microsoft fotoaparát ako aj Nokia kamera to nedokážu.

Dakujem

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. října 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zkoušel jsem to u kolegy, ano standardní aplikace ukládá v 5+38Mpx, u jiných aplikací je možné rozlišení nastavit (pokud využívají Imaging SDK). Prohlížet v plném rozlišení sice nejde v galerii, ale je možné pomocí standardní aplikace kterou z galerie jednoduše otevřete (tak že fotku prostě zazoomujete). Ale jsou pochopitelně další aplikace které to dokáží, navíc jsou i aplikace pro přímou editaci surových RAW souborů, pochopitelně v plném rozlišení.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jaroslav

      18. října 2014 - Jaroslav

      Dakujem.Takze je mozne dostat z tohto telefonu foto v rozliseni viac ako 5mpx bez duplicitneho ukladania s moznostou pozriet si ju telefone pokial to umoznuje dodatocna aplikacia,ano?.

      K druhej casti odpovede.Cez galeriu nazoomujete ale iba foto v 5mpx.Tu druhu v plnke asi nie kedze sa ani v galerii nezobrazi.

      Zobrazi tuto JPG fotku v plnke aj spravca suborov? alebo ten ju tiez nezobrazi.

      Dik


    • Anonymní uživatel

      20. října 2014 - Anonymní uživatel

      Co se týče zoomování, tak standardní 5+38Mpx se v galerii zobrazí pouze 5Mpx (z důvodu rychlosti), nicméně z galerie je ji možné otevřít v Nokia Camera, kde se zobrazí v plném rozlišení a je zde možné použít zoom z plného rozlišení.

      Ukládat více jak 5Mpx bez duplicitního uložení (5+38mpx) možné pomocí dalších foto aplikací. To zda tuto fotku zobrazí i správce souborů jsem nezkoušel, ale předpokládám že ano (jinak by to moc nedávalo smysl).


    • jaroslav

      20. října 2014 - jaroslav

      Dakujeeeem za vycerpajucu odpoved


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.