Poradna Nokia E6

Autor: | Vloženo: 30.08.2012 000 19:53 | Témata: Poradna Nokia E6

Fotky

Ahojky, včera jsem si koupila N E6 a jaksi jsem bezradná, jak si můžu v galerii prohlížet obrázky?Když ji otevřu hlásí, že neobsahuje žádné obrázky. Vše jsem měla uložené na kartě, přesunula jsem to tedy do paměťi E, do C se to nevešlo, ale fotky si stále prohlížet nemůžu.A dá se v paměti nastavit náhled fotky?Dále bych se chtěla zeptat, dá se nějak projíždět hudba jako v seznamu? Dříve jsem měla N C3, tak jsem myslela že E6 bude podobná, ale připadám si jak tupec..Děkuju moc za pomoc..

  • miabonus

    miabonus

    30. srpna 2012

    Nokia E6 je chytrý mobil, který se s C3 nedá srovnávat.
    1/fotky: zkuste na paměťové kartě (pokud je prázdná doporučuji přeformátovat) najít původní složky, hlavně "Snímky" (pictures) a Hudba (music) a do těchto složek přesuňte fotky a melodie.
    2/ v Nastaveních - Foto/Video přednastavte "uložit na PK" a "číst z PK"
    Pokud tento postup selže propojte mobil s PC a (nejlépe přes Nokia Suite v PC) zálohujte na PC, posléze je vraťte na PK.
    3/do paměti E/: jste fotky přesovala přímo, nebo přes Souborového manažera? (Správce souborů).Ve Správci souborů obrázky najdete pod "snímky" a videa pod "videa"nebo "klipy" - jde je otevřít a prohlédnout si je - nejde nastavit prezentace, pouze otevřít a zavřít po jednom. Nevím, co myslíte pod tím náhledem - náhled se používá po focení , nebo v Galerii (přesněji Fotografie).
    4/Galerie (Fotografie) proprietárně otevře pouze ty složky v mobile a PK, které jsou tam "původní" - uměle přidané nenajde = podobně hudební přehrávač. Každým zásahem, přepisováním a přesouváním vzniká chaos.
    5/ u melodií a videí se vyžaduje PK s rychlým zápisem
    6/"projíždět hudbu jako v seznamu": -máte asi na mysli Play listy - ty si můžete vytvořit v Knihovně, ale opět platí, že se to musí nacházet v určených složkách....
    7/lze si vytvořit stejné složky v PC a vzájemně synchronizovat z volných hudebních portálů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.