Poradna Nokia E52

Autor: | Vloženo: 22.06.2013 000 19:06 | Témata: Poradna Nokia E52

Fotky a obrázky - zobrazování miniatur

Dobrý den,
přešla jsem z telefonu Sony Ericsson na Nokii E52 a musím říct že mě celkem zklamala. Čekala jsem od tohoto telefonu mnohem víc. Sice má spoustu funkcí, ale některé věci značně nepraktické. Např. mně vadí že když si otevřu složku s fotkami a obrázky (stáhnuté do telefonu, na paměťovce) tak se mně nezobrazují miniatury. Ale pouze seznam názvů. Když chci někomu ukázat jednu fotku tak musím jednu po druhé otevřít abych viděla co na ní je. Když mám v mobilu cca 200 fotek tak je to v podstatě nemožné. Mám to špatně nastavené nebo tento mobil opravdu nepodporuje miniatury ve složkách (fotky, obrázky,...)?

Další věc na kterou se chci zeptat - je možné si u jednotlivých kontaktů nastavit jinou melodii na sms? Jde mně nastavit pouze vyzvánění, ale smsku musím mít na všechny kontakty stejnou melodii. Fotku u kontaktů nastavenou mám, ale zobrazuje se pouze při volání - když přijde smska tak se mně fotka nezobrazí.
Předem moc děkuji za odpověď. Lucka

  • Pavel Černý

    Pavel Černý

    23. června 2013

    Ohledně miniatur jsem s ní nikdy neměl problém, pokud jsem prohlížel fotky, otevřel se mi standardní prohlížeč, kde jsem viděl aktuální fotku a miniatury dalších fotek ve složce, listování tím bylo celkem v pohodě.
    Pokud jde o různé tóny SMS na jednotlivé kontakty, tak to sám o sobě telefon neumí, dají se ovšem stáhnout aplikace, které toto v pohodě zvládají.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.