Poradna Nokia E52

Autor: | Vloženo: 03.11.2012 000 14:42 | Témata: Poradna Nokia E52

Nejde ukladat klipy z jineho telefonu přes Bluetooth

piše to,že je nedostatek mista v paměti pro uložení,přitom mista je dostatek.jak v telefonu tak na pamětove karte.jak aktivovat ukladaní,třeba na pamětovku.
atd

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. listopadu 2012

    Ahoj Miris,
    1/ nedostatek místa v mobile je elaborát na 2x A4 strany , pokud Tě to fakt zajímá, tak si najdi starší dotaz od Miabonuse na tema "N8 a plná RAM"......
    2/aktivace (nastavení) se děje přímo v Nokia Store (máš asi OVI Store) a to v položce Mé aplikace a tam je řádek "Předvolba ukládání" - je to i praktické i mazané, protože si tím trikem Nokia a Microsoft udrží kontrolu nad "obchodováním" v našem mobile...
    - to ovšem nevylučuje stahování souborů a programů i z jiných zdrojů.....jen to trochu ztíží.....:D)

    -při přenosu souborů ve starých Nokiích (přes Bluetooth) se to nejprv uložilo do zpráv a pak se to portovalo na P.K. Ty to tak nemáš?
    -pokud ne, tak po otevření souboru by mela být (dole volby) volba Třídit (případně Označit) a pak - Přesunout - Kam? Na P.K.
    -u fotek a videa by mělo jít tyto položky přednastavit přímo v nastavení foťáku, jinak volba P.K. se umožní až vložením P.K. do mobilu.......animace a tapety, spořiče se nastavují přímo v Galerii. Jednou ze složek nahoře je vždy Paměťová karta (Volby - Třídit/Označit - Přesunout - vyber Paměťová karta - složka např. Obrázky)
    - u hudebních souborů se přiznám, že nevím, v Knihovně ani v Přehrávači jsem to nenašel......asi jen jak ty animace a tapety....do složky Hudba na P.K.(Music)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      3. listopadu 2012 - Anonymní uživatel

      EDIT: na jednu věc jsem zapomněl, tento postup se musí neustále opakovat, aby nedošlo právě k té hlášce s plnou pamětí - tedy přenášet a ukládat po rozumných dávkách, ne najednou.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.