Poradna Nokia E52

Autor: | Vloženo: 04.11.2009 000 13:33 | Témata: Poradna Nokia E52

Stabilita a restarty - zlepšilo se to časem?

Ahoj, četl jsem, že dost lidí si stěžuje na: problémy se signálem, potlačováním hluku při volání u protistrany, signálem gps, stabilitu ( restarty a zamrzání, samovolně).

Pak je pár lidí, kteří říkají, že tohle se jim nestalo.

Taky mě zajímá jestli existuje nějaké řešené (update) ,který tyto chyby odstraní? A nebo zda se momentálně prodávají mobily, které touto vadou netrpí?

Taky mě zajímá, nějaké shrnutí výskytu těchto problémů ( většina ne, většina ano, je to výmysl)?Díky

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    4. listopadu 2009 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ano, je to 50 na 50, stabilita telefonu hodně záleží na zatěži,nebuď na špatném kousku, ale da se to vyřešit kompletním zformátovaním telefonu z kartou, nainstalovat jen to, co opravdu potřebujete. Osobně měl sem problémy, kteří zmizeli po zformátovaní telefonu,síla signálu ne přibyla,ale stabilita ano. Teď mi to šlape na 99%.Co se tyče hovoru, to protistrana občas mě slyší špatně,ale není to pravidlem. Čip GPS je poměrně sláby,na běžné využití to stačí, já to řeším přídavným modulem.Jinak momentálně nemůžu říct jiného pro nároční uživatele, kteří uvažuji o koupí telefonu, a chtějí stabilitu, počkat na novy firmware, nebuď na zlepšenu verze telefonu, jestli vůbec taková bude.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.