Poradna Nokia C7

Autor: | Vloženo: 05.02.2011 000 22:39 | Témata: Poradna Nokia C7

Výdrž baterie.

Dobrý den. Rád bych se zeptal, jak dlouho ve skutečnosti vydrží telefon Nokia C 7 v pohotovostním režimu. Všude uvádí něco jiného a já osobně nevěřím tomu, že vydrží přes 600 hodin,tak jak někde píší. Už jsem těch telefonů měl hodně a zatím jednoznačně byl nejlepší na výdrž Nokia 5110 a 6310 i.
Tady něco píší o výdrži baterie, ale já bych to rád věděl přesně. Pohotovostní stav bez manipulace s telefonem. Děkuji.

  • Josef Wencel

    Josef Wencel

    8. února 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    pohotovostni stav bez manipulace je ti nanic protoze obcas stejne telefon vezmes do ruky a mrknes na displej (uz to zere baterku) ap..

    Nicmene N 6310i je skutecne drzak, ale taky to byl jen dualband telefon s monochromatickym malym displejem, to nemuzes srovnavat s telefonem GSM+3G s velkym aktivnim displejem.

    Pri beznem pouzivani mi C7 vydrzi bez nabijeni asi 3 dny a to mam kazdou chvili zapnuty internet, posilam smsky a kazdy den alespon 2-4 kratsi hovory. Takze vydrz je opravdu dost slusna (nektere smartphony ti nevydrzi pri takovem pouzivani ani 2 dny, treba muj predchozi HTC Wildfire jsem musel kazdy druhy den uz nabijet aby mi neumrel).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (9)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.