Poradna Nokia C7

Autor: | Vloženo: 16.05.2013 000 11:01 | Témata: Poradna Nokia C7

Lze v nikii c7 zobrazit cenu posledního hovoru i celkovou cenu všech hovorů.

Mám Tarif T-Mobile dobíjení

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. května 2013

    Ahoj, přímo na displeji (služba operátora AoC) byla zrušena.
    1/ buď má T-M nejaké heslo, které se pošle jako sms na 4606
    2/ nebo na stránce T-M - Moje zóna, po registraci...
    3/ nebo má (už snad taky??) volbu, například *#104# a ta se odešle na 999111 jako hovor (O2) - za pár vteřin obdrží majitel SIM info kolik a do kdy...
    ALE jen u předplacenek...
    4/ nebo hovorem na konverzanta T-M 4603 - nějaká volba, např. 2-1-1-4
    3/ no, a u nás v zapadlém Slovensku máme ještě možnost kdykoli poslat příkaz "spotreba" na 99222 jako hovor u paušálu (který nezavazuje na dva roky, protože je férovej) a za pár okamihů je zpět info o datech, kolik ubylo z předplacených balíčků, kolik čeho je už nad, a samozřejmě dva týdny před fakturou příjde bezplatná SMS o nejbližší faktůře, kolik a jak uhradit. "Ďakujeme, Vaše O2"...
    Zjistit kredit je hračka: *#100# na 99222 a všechny balíčky aktivovat/deaktivovat z pohodlí domova na čísle 99202 - předplacenky, službu O2 Fér, Pušál Modrý, Stříbrný, Zlatý a Platinový bez závazků a bez pokut....za stejných podmínek, a hovory a SMS do všech sítí doma a do celé EU za domácí ceny...+ služba O2 Mobil s nabídkou mobilu za 2€ bez placení, za zákazníka platí operátor výšku měsíční splátky. Za 18 měsíců je mobil OPERÁTOREM splacen. Bez navýšení a smlouvy. No, abych nepřeháněl, podepíšou se dva papíry Půjčkové společnosti, ostatní je závazek operátora. Zní to jako pohádka, ale to tak. O2 SK má 1,3 miliona spokojených zákazníků a začínal jako poslední operátor z nuly v r. 2006/december - prosinec. Kdykoli můžeme odejít, ale my nechceme, jsou Fér.
    České O2 se pokusilo o napodobení programem O2 Zero, ale nepochodil, holt jiná mentalita a nedůvěra, že za tím bude nějaká habaďůra = nebyla, program se neprosadil = tak všichni platí, jak najatí....co naplat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      16. května 2013 - Anonymní uživatel

      Ještě doplním: týden před propadnutím kreditu, nebo v den vyčerpání kreditu (0,08€) přijde upozorňující SMS s návrhem dobít si kredit.


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    17. května 2013

    Tak zde je osobní zóna pro klienta T-M CZ:
    https://muj.t-mobile.cz... ... ovšem podrobnosti k Vašemu tarifu neznám, bydlím v SR. Tarif "T-Mobile dobíjení" asi bude ten hybrid mezi Paušálem a kreditem (Kreditní paušál, u nás ho má taky T-Mobile SK a jmenuje se Fix 9 a Fix 16 = číslice označuje sumu v €).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.