Poradna Nokia C7

Autor: | Vloženo: 27.05.2012 000 19:35 | Témata: Poradna Nokia C7

Rada

Dobrý den kdybych chtěl přejít na nějaký android,jaký telefon by jste mi doporučily když přecházím z této nokie.Chtěl bych aby měl funkce jako c7 a ještě něco navíc.Děkuji za odpověd

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    28. května 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím,
    hodně to záleží na tom, co si od toho mobilu představujete. Když vám někdo dá ruky mobil s androidem, tak první dojem bude "ježiš, co to je hloupý krám?!". Když mu dáte šanci, tak zjistíte, že lze stáhnout lepší SMS klient, rozumný komunikátor, "logický" správce kontaktů atd...

    U nokie to jde samozřejmě také, ale není to tak markantní, protože předinstalované aplikace jsou víceméně dostačující... Z toho plyne první moje rada: "Pokud si chcete s mobilem 'hrát', kupte si android (a vězte, že budete muset :)). Pokud chcete s mobilem 'pracovat' není důvod vaši C7 měnit."

    Já se živým vývojem webových aplikací (i pro mobily) a mám tu možnost mít 3 hlavní současné platformy (Symbian, Windows Phone 7, Android). Seřadil jsem je podle uživatelské přivětivosti nového telefonu i s ohledem na složitost práce s tímto telefonem. Já osobně používám právě C7, přesto, že mi v šufleti leží např. dvojkový Desire, nebo Dell Venue PRO.

    Upřímně, už jen proto, že se ptáte, "jaký telefon si mám koupit", je mi jasné, že o telefonech nic moc nevíte. Jinak by jste sem dal otázku: "Chci tenhle telefon! Co vy na to..."?

    Vhledem k okolnostem vám nedoporučuji přecházet na android, dokud sám nebudete vědět, co to obnáší (dobré, ale i zlé). Nokia a její symbian je cekem rozumnou volbou pro uživatele "začátečníka i mírně pokročilého".

    Pokud nejste pokročilý a případně "guru" :), bez někoho kdo vás systémem android provede, můžete mít tak akorát "lepší pocit" z toho, že máte androidí telefon, tak jako většina lidí - a stejně jako oni si buď zvyknete, nebo budete neustále dokola nadávat, protože systém "nezkrotíte" a neupravíte k obrazu svému.

    Na závěr něco k zamyšlení: C7 má v současné době plno hodnotnou výbavu, proč tedy telefon měnit? Koupí nového, ať už jakéhokoliv systému, získáte jen jiný designe a spoustu nových aplikací, které ovládají opět ty samé funkce a vlastnosti telefonu a je nutné se je naučit používat. Pokud máte nějaký konkrétní problém s C7, nestálo by se zaměřit na tento problém?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Zdenda

      28. května 2012 - Zdenda

      Dobrý den,tak takhle obsáhlou a srozumitelnou odpověd jsem skutečně nečekal.Problém s C7 nemám a měnit jí nebudu, moc jste mi pomohl s Vaší odpovědí.Nikdy jsem neměl jiný telefon, jen nokie .Takže kdybych měnil za android, tak bych se chtěl asi vrátit zpátky k symbianu.Ještě jednou Děkuji


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.