Poradna Nokia C6

Autor: Anonym | Vloženo: 18.04.2011 000 20:23 | Témata: Poradna Nokia C6

Anonym

Nokia C6 nebo E7 (poměr kvalita/ceny)

Chtěl bych se zeptat, jestli je lepší koupit si Nokii C6 nebo Nokii E7. Nemyslím která je lepší, to pochopitelně E7, ale mám na mysli, která se cenově víc vyplatí, někdo mi říkal, že ta E7 toho zase tolik moc neumí za tu cenu. Tak se jenom ptám, děkuji za odpovědi.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. dubna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    No tak v E7 je prý nějaký nový Symbian, a co jsem viděl foto, moc pěknej Symbian. V ruce je těžší něž C6 (C6 150g, E7 175g) a osobně si nedovedu představit těžší mobil než C6 :D. Když si srovnám poměry CENA/VÝKON vychází mi to tak nějak nastejno. U E7 byste určítě litoval/a, že nemá čtyřřádkovou klávesnici, která mi sedla daleko víc, než ta u E7. Další věc: u E7 se klávesnice vyklápí vertikálně i horizontálně a u C6 jen horizontálně. E7 má např. kompas, ten se občas hodí, má větší display, ikdyž se stejným rozlišením jako C6, má hezčí design než C6 a asi je i softwarově i hardwarově rychlejší. Zkrátka: E7 je reprezentativnější, C6 je výhodnější - cena od 4 400 Kč je opravdu minimální, ani jsem tak nízkou nikdy neočekával. Je to pouze na Vás. Pokud máte víc věcí které si chcete splnit a máte těch 11 000 Kč na E7, možná si spíš kupte C6 (pomalejší, možná ne tak hezkou) ale uděláte si radost dalšími věcmi. Jestli Vám pro radost stačí hodně dobrej telefon, kupte si určitě E7, aspoň budou kámoši a kolegové ještě víc čumět :-D ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      19. dubna 2011 - Anonymní uživatel

      Děkuji, asi si opravdu koupím tu C6tku, mně se vzhledově líbí a myslím, že její funkce jsou pro mne dostačující, už jsem si vybral obchod, kde ji mají za 5500 Kč, ten tady ale na Heuréce není, i když je skvělý. Ještě jednou děkuji za Váš názor.
      S pozdravem munasef.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.