Poradna Nokia C6

Autor: Anonym | Vloženo: 29.09.2010 000 19:44 | Témata: Poradna Nokia C6

Anonym

Vůbec netuším!! poradte prosím!! ?? :/

Dobrý den poradte mi prosím z těchto telefonů který je nejlepší pro 13 letou pubertačku! telefony: HTC hero-HTC google g1 android-HTC wildfire-sony ericsson x10 mini (pro)-Sony ericsson aino u10 -nokia c6! Předem děkuji! (záleží na disegnu i na výkonosti :))

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    30. září 2010

    Nechápu, jak by Ti někdo mohl poradit s designem :)
    Deset lidí, deset chutí...
    A co se týče výkonu, co od telefonu očekáváš?
    Co má umět? Co nemusí...?
    Na Tvoji otázku snad ani není odpověď :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (3)
    • Anonymní uživatel

      3. října 2010 - Anonymní uživatel

      OK . Začnu jednoduše HTC dream neboli G1 už se snad ani pro česko nevyrábí, možná najdeš pár kousku ale už je to hold starší kousek, taky je to první android, ale zase má slíbenou aktualizaci na 2.2 což to celkem dobře zlepší, ale moc bych si ho v dnešní době kdy je každý den na trhu nový telefon nedoporučoval.

      HTC Hero taky není určitě špatný, ale taky už není nejnovější, ale asi bych ho i doporučil.

      HTC Wildfire je celkem novinka ale zase na tom není moc dobře hardwarově, je sice výkonější než G1, ale ja bych si asi spíše koupil Hero.

      Sonny Ericsson x10 mini pro je celkem dobrý, ale podle mně taky pěkně špekatý, vždyť je skoro i širší než delsí, :D ale zase na oplátku má klávesnici která dělá celkem hodně. Ale já bych si ho asi nevybral.

      Sony ericsson u10 aino je asi ten poslední který bych doporučoval ze všech které tu máš, už jen to že má dotykový displej a klasickou výsuvnou klávesnici nahání hrůzu. A co jsem četl na internetu tak ten dotykový displej je prý velice omezen, třeba že lze použit jen v přehrávači atd. A držet 3. palcový displej za klavesnici není asi nejlepší...

      Nokia C6 - no, abych pravdu řekl tohle je velice zajimavý kousek, nekteří říkají že je dobrý a někteří že zase ne, fakt je že opravdu rád zamrzá, ale zase má klávesnici která dává velké plus, ale zase záleží jestli tu klávesnici vůbec potřebuješ, nebo si vystačíš jen s obrazovkou. Má také symbiana, mi osobně se symbiany moc nezamlouvaj, ale záleží na tobě.

      A ještě bych si dovolil zde přidat svůj mobil který mám velice rád a jsem s ním spokojen, když si s ním trošku pohraješ a něco si vylepšíš tak máš s něho mobil na úrovni Nexus one, to sice možná přeháním ale je opravdu velice dobrý a jmenuje se Samsung i5700 Galaxy Spica, také má androida jako mají zmiňované HTC a X10 mini pro. Kdyby byly ještě nějaké otázku tak se ptej...


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. října 2010

    Přesně tak, záleží na tom, co od telefonu očekáváte. Předchozí recenze je velmi slušná a chválim recenzenta za své profesionální vyjádření.

    C6 mám já a musim říct, že pro 13 letou puberťačku má plno funkcí, které nevyužijete ani náhodou. Nokia C6 je z výše uvedených telefonů zařazená spíše do kategorie pracovních telefonů, než určených pro zábavu. Nabídbe totéž, co všechny symbianové nokie i E-series (pracovně zaměřené). Tím netvrdím, že se neumí postarat o zábavu, ale nokie C6 je opravdu postavená podobně jako model N97 mini, jen se liší mírním odlehčením, jak slabším fotoaparátem, či stereoreproduktory nebo i absencí optikou Carl Zeis. Tím chci říct, že 3/4 fukncí telefonu nevyužijete.
    Podobné se týká i výše zmiňovaných HTC, kromě HTC wildfire jsou zbylé přístroje naprosto zbytečné - zbytečně drahé. X10 nabídne podobné, jako C6ka, i když C6ka je o něco lepší. HTC wildfire bych volil, protože je zaměřen spíše na zábavu, než pro práci.
    Jestli bych měl ale doporučit mobilní telefon pro 13 letou "puberťačku", nevybral bych ani jeden z těch, co jste uvedla. Jsou zbytečné a jsou to vyhozené peníze, radši bych koupil telefon, který má funkce, jež využijete a zbytek peněz bych investoval do příslušenství. Pochybuji, že hodláte zabívat se rozšiřováním systému telefonu, hledáním vývojářských aplikací a podobé. Co se týče toho příšlušenství, koupil bych rozhodně nová a lepší sluchátka, protože s těmi, která jsou v základním balení téměř všech telefonů si rozhodně nevystačíte. To je cca 800 - 1000 Kč, záleží na nárocích. Dále bych volil pořádné pouzdro, protože předpokládám, že hodláte telefon vláčet po kapsách a podobně. Nebylo by nejlepší hned první týden rozbít display.
    Volba telefonu je vždy velmi těžká a s těmi požadavky, které jste uvedla, není možné poraddit... S pozdravem Jakub Velička

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.