Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 18.05.2013 000 14:24 | Témata: Poradna Nokia C6

De nainstalovat do nokie C6 flash player

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. května 2013

    Ahoj, Flash Player pro OS Symbian se těžko shání. Pro OS Android se dá najít. Ani moje N8 už nemá plný FP, jen Flash Lite. Ten se dá sehnat na store.ovi.com. Případně jinde. Takhle nepřímo nutí lidi přesedlat na jiný OS. Přechází se na nativní html v. 5 bez podpory plug-inu pro flash. 80% stránek budou muset předělat na HTML5 a později na HTML6.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      20. května 2013 - Petr

      HTML5 pochopitelně podporuje plug-in pro Flash Player, a na desktopech se ještě stále běžně používá, byť už to není nutné, protože právě HTML5 přináší nativní podporu multimedii bez nutnosti doinstalovávát jakési plug-iny. Problém tedy není v tom že by HTML5 něco nepodporovalo (HTML5 je totiž zpětně kompatibilní a podporuje vše co podporovalo HTML4), problém je v tom že tento plug-in se již na mobilní zařízení nevyvíjí, protože už není potřeba.
      HTML6 je zatím v nedohlednu, ještě se na něm nepracuje. Aktuálním standardem je HTML5.0, a pracuje se již na drobně vylepšené verzi 5.1 a 5.2, ta však přijde až někdy kolem roku 2020, a nebude znamenat zásadní změny.


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    20. května 2013

    Tomáši, pevně věřím, že "zametač" upokojil Tvůj zájem, jak dostat pro Tebe potřebný ADOBE Flash Player do Tvého mobilu.....obávám se, že ty teorie Tobě konkrétně trn z paty nevytáhnou....drž se mojí rady a zajdi si na stránky obchodu store.ovi.com a tam si zadej výraz "Flash Lite for S60v5", pak vyber ten nejvhodnější pro Tvůj mobil.
    ---nebo zadej stejný výraz do fulltext vyhledávače Google - z nabídky vyber seriozní link a stáhni si aspoň ten Lite, to hlavní v mobile a na displeji rozhýbe, videa už tak moc ne. V prohlížeči (browser) je HTML - hypertextový značkovací jazyk, ten něco taky přehraje. Pokud tady někdo bude tvrdit že všechno, tak je to lhář.
    ---doporučuji Ti postupně se vyrovnat s myšlenkou na novější mobil. Na Tvůj už je slabá podpora a už je i hw zastralý.
    ---pokud jsi zvyklý na vysouvák s klávesnicí + k tomu perfektní foťák a slušný výkon, a není podmínkou nový kus, tak se zaměř na Sony Ericsson Xperia Pro = je Tvému hodně podobný, jen OS je Android. Je intuitivní a rychle na něj přejdeš.
    ---bude klasická klávesová Lumia (doufám, že jsem ji nezaměnil s Ashou), ale ta klávesnice je nacpaná na přední stranu a na displej nezůstalo dost místa, takže nemohu doporučit.
    ---Nokia E7 je vynikající jako kancelář i trochu na hry, má fantastickou klávesnici = vysouvák s naklopením, ale mínus: OS Symbian a je moc těžký do kapsy. Jinak jednička na psaní.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.