Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 22.12.2012 000 23:05 | Témata: Poradna Nokia C6

Rychle prosím o pomoc!!!!!

Dobrý den,
mám dotaz ohledně tohoto telefonu. Dnes mi mobil spadl do vody, ale ihned jsem Nokii vytáhla a vysušila ručníkem, pak okamžitě rozebrala a vysušila fénem. Po vytažení byl mobil zaplej, nevypl se, já jsem ho pak vypínala a přitom vyndala baterku. Zkusila jsem ho zapnout po vysušení a nic jen mi blikal displej, tak jsem ho dala na topení (baterku jsem na topeni nedavala) a po dvou hodinách jsem to zkusila znova a displej zas problikával, jakože svítil, ale slabě a pak silně a takhle dokola....ten mobil je pro mě důležitý, mám v něm fotky a poznámky ke knize, kterou píšu...šlo by popřípadně z toho nějak ty data vytáhnout? Jo a byly pod displejem bílé fleky, ale teď co se mobil sušil, tak už tam nejsou. Prosím o vaši pomoc a děkuji za vaše odpovědi. Dominika.
Hlavně mi neříkejte, že je po něm prosím ;(

  • Karel

    Karel

    23. prosince 2012

    Dominiko nejspíše jsi měla v mobilu SD kartu tak tu vitáhni a nech ji vysušit a pak ji dej do počítače kde by ti měla jít. Zde jsou veškeré fotky a jiné vjeci.
    Soudím podle sebe neboť C6-00 má 270 mb a nato moc fotek nevejde.

    Nech ho vysušit samovolně třeba i dva dny a pak ho teprve skus zapnout, sušení fénem si tím tomu moc nepomohla jsou tam slidove spoje a ty se mohli skroutit nebo spálit to samé se mohlo stát i s dysplejem. Pokud si myslíš že je vysušený nech ho vypnutý a dejho na nabiječku chvíli počkej měl byse zobrazit nápis NOKIA a stav nabijení pokud se ti toto zobrazí tak ho skus zapnout, pokud máš obrazovku stále černou zmáčkni prostřední tlačítko jestli se něco zobrazí. Pokud to nepomohlo skus přidržet délé asi tak 30 vteřin zapínací tlačítko nepomůželi to tak pak už jedině servis.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.