Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 16.10.2012 000 16:23 | Témata: Poradna Nokia C6

Videa a písničky...

Dobrý den,
prosím mohl by mi někdo poradit,když se připojím na YouTube a chci si přehrát pisničku či video.Načítá se a potom mi to píše''Soubor není uložený,uložit nyní''.Ale já si pouze písničku chci pustit.
Je potřeba stahnout nějaký přehrávač?Mám v tel .Adobe Reader-ten je na co?
Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. října 2012

    pokud stahujete z nejakeho uloziste, mp3 musite nejdriv stahnout, neni mozne jak ji prehrat paklize sluzbu to uloziste nema. Reader vam otevre dokumenty v PDF.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Dáša

      16. října 2012 - Dáša

      Takže není možné si poslechnout písničku anichž by si jí musela ukládat?ale když chci pouze na poslech...je to špatné.Nevím kam se mi to ukládá .-( Píše mi to uloženo v ostatní,ale když na to najedu..není to tam


    • Anonymní uživatel

      17. října 2012 - Anonymní uživatel

      1/Nevím, jaký je zabudovaný přehrávač písniček a videa ve Vašem mobile....u Androidu je zabudovaný Android přehrávač, a kdo měl štěstí, tak také ADOBE Flash Player - ten ste myslela, špatně napsala....a REAL Player (podporuje formát 3GP)
      Takže většinu věcí si umím přehrát, nemusím ukládat,ani konvertovat...
      2/Váš mobil má skromnou paměť, čili nedoporučuji ukládat.....záleží, z jaké verze YOU TUBE chcete video (píseň snad ne, ty jsou jinde) sledovat....
      3/ pro OS Android existuje prográmek "You Tube Downloader" - název klame tělem, nejde o ukládání, ale o stream těch videí, které dělají problém (na You Tube je kopec různých druhů videí, některé jsou v málo používaných formátech).
      Zkuste se podívat na Nokia Store a do "Lupy" v Obchodě vložte ten výše uvedený název prográmku...
      Pokud nepochodíte, tak zkuste adresu: http://stevelitchfield.com...


    • Anonymní uživatel

      17. října 2012 - Anonymní uživatel

      Jinak ještě můžete skusit tu "hlášku" o uložení ignorovat, to je jen nabídka jedné z možností.........když to dál nepustí, tak ten prográmek.


    • Anonymní uživatel

      17. října 2012 - Anonymní uživatel

      Zapoměl jsem na "jádro pudla" - videa z jakékoli adresy, kam Vás to pustí, (kromě souborů s koncovkou .txt, .xls, .pdf.... ) můžete samozřejmě sledovat on-line přes nějaký přehrávač, bez toho, abyste musela cokoliv ukládat = jedná se o "stream" (č. proud,tok) videa, t.j. kdyby jste teoreticky měla zapnutou telku na nějakém kanále a tentýž program sledovala na mobile (v praxi to jde !!), tak zjistíte, že ten děj na Vašem mobile se opožďuje vůči televiznímu...není to mobilem, že je pomalý. Mobil si prostě předem "nastreamuje" do operační paměti prohlížeče internetu jen část programu (dat) a pak až se to"rozjede"(a tak pořád dokola - kontinuálně,jako housenka píďalka.....:D)), to proto, že video se zvukem je max. náročné na data...aby se nezahltil mobil (nebo notebook) a nemusely se konstruovat obří výkonné grafické akcelerátory a processory, tak se to obchází touto fintou, kdy není mobil ani notebook tak přetížen a nepotřebuje maximální výkonnou grafickou kartu.
      V nastaveních Vašeho přehrávače je kromě toho dost důležitých hodnot, které ovlivňují fakt, zda video "pojede",nebo ne....ale to je o jiném.


  • MB

    MB

    18. října 2012

    Dobrý den, youtube které je v telefonu Nokia C6 Vás pouze nasměruje na internetovou stránku. Video se stahuje do mezipaměti kvůli přehrání a pak se ptá za to chcete a nebo ne uložit. Doporučuji v Nokia obchodě najít aplikaci youtube (youtube je i vydavatel aplikace) a stáhnout do telefonu. Zde už to funguje normálně a nikde nic ukládat nemusíte :-) aplikace je přehledná a v češtině :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Dáša

      18. října 2012 - Dáša

      Ano přesně tak ptá se mě to,zda to chci uložit.
      Nyní jsem si stahla z Ovi obchodu Youtube, ale chce to na mě ''uživatelské'' jménoYoutube a heslo.Co teď nejsem tam registrovaná


    • Dáša

      18. října 2012 - Dáša

      Můžu jen prohlížet,ale nemůžu na odblíbená...ale jinak to funguje


    • miabonus

      19. října 2012 - miabonus

      Ta registrace je dobrá právě na rozšíření vašich oprávnění, co můžete a co ne....registrovaný uživatel si může ukládat (odkazy) na svá oblíbená videa, vytvářet složky, má rychlé vyhledání....větší komfort.
      Registrace probíhá jako každá jiná, je dobré si heslo zapsat, pro případ zapomenutí...
      Na Nokia Store jsem objevil prográmek - přehrávač pro Symbian "All Media Player", který umí i VLC a další formáty....je zadarmo.


    • Dáša

      23. listopadu 2012 - Dáša

      Ještě bych se ráda zeptala,když se připojím na seznam a chci si přehrát video.U snímku se mi objeví:Video bohužel není dostupné pro vaše zařízení.
      Jinak na Youtube mi vše už funguje.
      Stáhla jsem si ALL MEDIA PLAYER ale video na seznamu stále nejde


    • Anonymní uživatel

      23. listopadu 2012 - Anonymní uživatel

      To je problém: ten ALL MEDIA PLAYER se Vám uložil, ale není jako PRIMÁRNÍ, žel neporadím, jak ho "popostrčit" dopředu, aby ho vaše Nokia upřednostnila při načítání YOU TUBE = ta hláška říká, že Váš mobil se pořád ještě připojuje přes ten zabudovaný (původní) přehrávač....mrkněte se do Nastavení (Settings) v tom All Media Playeru, jestli tam není volba "Use as default".


    • Anonymní uživatel

      23. listopadu 2012 - Anonymní uživatel

      Doplním, je ještě jeden problém některých portálů, a to ten, že nejsou přizpůsobeny pro Symbian, ale automaticky se předpokládají "velká windows"...pak se v černém rámečku pro přehrání videa ukáže požadavek na použití Adobe Flash Playeru a nověji i Silverlite od Microsoftu. Ten ovšem mobil Nokia nepodporuje.

      Pak je dobrý tento postup (konkrétně Seznam.cz):
      Do řádku pro URL zadejte http://m.seznam.cz/ , podobně http://m.centrum.cz , nebo např. http://m.azet.sk/ ..........
      Někdy pomůže upravit adresu na "http://mobi.xxxx.cz/ , případně dole na stránce, na konci vybrat "mobilní verze", ne "desktop"


    • Anonymní uživatel

      23. listopadu 2012 - Anonymní uživatel

      Dovětek: já používám pro Seznam aplikaci "Seznam", nevím, zda jí mám ze Seznamu, nebo z Nokia Store = obsahuje asi šest až osm ikonek (po otevření ikonky "Seznam") se všemi hlavními podstránkami na Seznamu.cz.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.