Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 07.08.2012 000 11:59 | Témata: Poradna Nokia C6

Nokia n97 nokia c6-00 nebo nokia 5800express music???

Prosím o radu jaky mobil je z nich tak nejvhodnější pro mě spíše pro meho 14 leteho syna ktery jse vyzna hodně v elektronice :)

  • Karel

    Karel

    7. srpna 2012

    Pokud se rozhodujete mezi těmito 3mi druhy tak bych doporuči N97 (pokud nemáte na mysli N97 mini)

    Pokud mohu doporučil bych vám se podívat na spokojenost uživatelů s
    těmito telefony zde Heurece ve vyhledavači si zadejte typ telefonu a potom
    jděte na recenze

    (Ale radši bych se podíval po jiném telefonu v té samé cenové relaci)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. srpna 2012

    Dobrý den, takže máte doma malého Einsteina...:D
    To je těžké, z vymenovaných není ani jeden právě nejnovější a mají svoje mouchy..píši jinde.
    Technicky kvalitní jsou značky HTC, Sony, SonyEricsson a Samsung. Navíc mají zde u nás dobrou technickou podporu, hodně příslušenství (syn si může mobil "vyšperkovat" různými externími repráčky, sluchátky, televizí v mobile, internetovým rádiem, focením a videem).
    Jelikož už bude rychle dospívat, neměl by to být nějaký starý model, i mezi novějšími se najde hodnotný kousek za rozumnou cenu, aby se mladý pán nestyděl před kamarády.
    HTC EVO 3D, HTC Desire HD, SonyEricsson XPeria X10, Samsung WAWE II, Samsung Galaxy S (první generace), HUAWEI Vision, Motorola Defy,
    Nokia C7, C6-01, N8-00 (mají aktualizaci na vyšší verze operačního systému OS Symbian).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Michal

      7. srpna 2012 - Michal

      No ja vlastně tyto 3 tylefony mam vybrane od kamarada vlastně všechny za 1500kč tak pravje nevím jaky by s těch třech byl nejlepší pro mho syna...Tak pomohl by jste mi prosím poradit jakej?


    • Karel

      7. srpna 2012 - Karel

      Michale píši to nahoře pokud se rozhodujete mezi těmi to 3mi druhy
      doporučiji N97

      Existuje také N97 mini proto ta závorka ale i ta je dobrá

      Všechny mají stejný symbian liší se ve velikosti vnitřní paměti což
      N97 má 8mb a dáse eště rozšířit o sd karty


    • miabonus

      8. srpna 2012 - miabonus

      N97 z těch tří natáčí nejkvalitnější video a fotí dobře. Má hardware klávesnici s Navi tlačítkem (funkce jako myš), má kvalitní DVĚ domácí obrazovky - jedna z nich se dá personalizovat - přechází se mezi nimi přešoupáváním prstem horizontálně, N97 má ze všech uvedených nejnovější OS. Natáčí v MP4 a umí ho i přehrát. Dá se doinstalovat mnoho prográmků z NOKIA STORE. Má RAM asi 270 MB, má vnitřní velkokapacitní paměť 27GB (papírově až 32GB) + má slot, ve kterém podporuje Micro SDHC paměťové karty až do kapacity 16 GB, čili teoreticky dohromady až 48 GB paměti na hudbu a video, fotky a další. Má kvalitní lehce nastavitelný email klient až na 10 email schránek, nastavení provede automaticky mobil, podobně i síť a internet.=====tak to byly ty dobré zprávy.
      Zápory: mobil i po aktualizaci na nejnovější sw se seká, zamrzne a nejhorší je, že se občas restartuje, ale tak, že se příjde o všechny emaily a schránky, sms,mms,fotky v mobile (ne na PK), má velice pomalý procesor a největší slabinou starších Symbianů je malá RAM, ze které ubírají běžící aplikace a nabalují se na ní různé pomocné prográmky (instalery, themata, zabudované tapety, zvonění, kalendář, poznámky a pod.)
      Dalším problémem je v Galerii položka "Stažené"(slovensky Sťahovanie), kde se nesmí nic vymazat, jinak vymažete všechna videa a fotky, ať jsou kdekoli.....pro tyto problémy šla Nokia N97 pryč a na značku jsem na 2roky zanevřel...reputaci napravila až (z třetí ruky) koupená levně nokia N8 - povedlo se!
      Na N97mini je synchronizační kolébka, na "velkou N97" nikoliv.
      Na všechny Symbiany od 5800XPress Music a později existuje nějaká aktualizace, ale podrobnosti neznám - bylo to na českých internetových portálech, zkuste se informovat, jinak ale Symbian ANNA do ní nedostanete.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.