Poradna Nokia C5-03

Autor: | Vloženo: 09.07.2013 000 20:06 | Témata: Poradna Nokia C5-03

Email Nokia Messaging-nefunguje

Používala jsem email Nokia Messaging, měla jsem tam několik emailových schránek a vše fungovalo. Při pobytu v zahraničí jsem do telefonu použila jinou kartu platnou v té zemi. Potom jsem vrátila kartu původní a od té doby nejde spustit Email Messaging, při pokusu o spuštění emailu, to chce po mě heslo, nevím , co s tím. Dříve heslo nebylo potřeba. Děkuji za radu.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím, to je těžko zjistitelná situace na dálku. Doporučuji navštívit buď značkovou prodejnu Nokia, nebo servis, kde příjdou na problém.
    ----mě napadá jen to, co se stalo mně na Nokii, a sice po aktualizaci sw, a emailů, se Nokia Messaging zcela ztratil, protože již není podporován. Není ani v Nokia Store.

    Zkuste se pro jistotu také mrknout do Vašeho staršího obchodu Ovi Store v mobile, v tom případě bude uložen ve složce Mé položky a tam odtud jej můžete přeinstalovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      16. července 2013 - Anonymní uživatel

      EDIT: ještě bych dodal, že pokud jste byla v roamingu, tak se pochopitelně všechna data zastavila, případně jste data vypla. Pak je jasné, že po návratu po vás schránky budou požadovat přihlášení, ovšem do jednotlivé schránky, ne do Nokia Messaging. To heslo je heslem hlavní přednastavené schránky, a toto heslo znáte.....


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.