Poradna Nokia C5-00.2

Autor: | Vloženo: 27.05.2013 000 11:10 | Témata: Poradna Nokia C5-00.2

Plánování kalendáře

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak naplánovat kalendář v tomto telefonu. Jedná se mi o naplánování událostí, které se opakují každý čtvrtý den. Jelikož dělám směny, tak bych potřeboval naplánovat do kalendáře graf směn (ranní, noční, volno, volno) na celý kalendářní rok. Předem moc děkuji za odpovědi.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    1. června 2013

    a/ grafické ztvárnění lze u denního náhledu, je s tím hodně ňimravé práce. Musí se určit začátek události, konec události, jak se to bude jmenovat a podobně.
    b/ další problém nastává tím, že mobil je přednastaven na měsíc, týden a den. Tudíž 4 denní cyklus je nepravidelný z hlediska sedmidenního cyklu kalendářního. Musel byste vyznačit v měsíčním náhledu 4 denní cykly, pak je v denním náhledu změnit na grafické pruhy......
    ----nejjednoduššeji je to v měsíčním náhledu, prostě si tam zaznačit událost, ale opakování je 1x týdně a pod. Čili pracně uděláte tenhle měsíc a příští se nedá jen zopakovat (prodloužit), jelikož týden je sedmidenní a vaše šichty ve 4 denním intervalu. Vždy ten 4 tý den připadá na jiný den v týdnu a měsíci.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      1. června 2013 - Anonymní uživatel

      Jedině že by na Nokia Store byla nějaká aplikace, která by to uměla rychleji.


    • Pavel

      4. června 2013 - Pavel

      Děkuji za odpověď, ale už jsem to vyřešil jinak. Chtěl jsem si koupit klasický telefon. Nechtěl jsem žádný dotykáč, chodící počítač nebo kancelář. Tak jsem koupil Nokiu 301 a ta to umí. jen jsem musel oželet blesk co by náhradu nouzové baterky. Ještě jednou díky.
      P.S. Nokia c2-01 naplánovat kalendář se 4 denním cyklem taky umí. Osobně jsem to vyzkoušel na prodejně.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.