Poradna Nokia C5-00

Autor: JoeHahn | Vloženo: 27.12.2012 000 23:10 | Témata: Poradna Nokia C5-00

JoeHahn

JoeHahn

Aktualizace navigace / map

Prosím vás, jak lze aktualizovat mapy v navigaci v telefonu C5?
Konkrétně bych ráda, abych tam měla nový Pražský okruh, ale nikde jsem něco jako "aktualizovat mapy" nenašla... Připojení k internetu mám stále, software telefonu mám aktualizovaný na nejnovější možný.
Díky moc.

  • Karel

    Karel

    29. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nejlépe jeto dělat přes Ovi suite které musíš mít nainstalované v počítači a bít přihlášená (nic to nestojí, stahuje se ti lépe a rychleji) nemusíš nic vyhledávat a automaticky ti to najde nové mapy pro tvůj přístroj.

    Pokud to chceš dělat přes mobil tak spust Mapy na úvodní obrazovce jsou ikony (autem,pěšky,mapa,oblíbené a Aktualizace. Klikneš na aktualizaci zde se ti zobrazí jaké mapy máš nainstalované, pak je tu Zkontrolovat aktualizace a Přidat nové mapy, tak zadej Zkontrolovat aktualizace - chvíli to načítá a pak se objeví jaká je verze je k dispozici a jiné poučení, dále je tam

    Vše a velikost souboru map které máš nainstalovany
    Česká republika a velikost souboru

    Jak mile se rozhodneš co chceš instalovat a klikni nato mělo by to začít stahovat a instalovat - ale radši dej mobil na nabiječku aby ti nedošla baterie, ČR má 149 mb tak že to bude dost dlouho trvat ale je to tvá volba a tvá platba za přenos dat přes internet

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • JoeHahn

      29. prosince 2012 - JoeHahn

      Díky, mně to vůbec nedošlo přes to OviSuite, skoro to nepoužívám ;) Takže přes to to byla brnkačka ;)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.