Poradna Nokia C2-01

Autor: | Vloženo: 24.07.2012 000 10:35 | Témata: Poradna Nokia C2-01

Je kompatibilní s Nokia CK-200?

...a případně též s Parrot CK-3100 ?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    26. července 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    V bezplatné brožuře "Katalog produktů Nokia - I.pololetí 2011" je tento mobil uveden s podrobnostmi na straně 28 a pak v zadní části je podrobný popis Bluetooth soupravy s displejem do auta CK-200 a CK-600 - na straně 38
    U obou je odkaz na adresu : http://www.nokia.cz/CK-600
    Nakolik je tato adresa aktuální nevím, protože brožura je z roku 2011 a od letoška už vůbec nevychází.
    Na straně 39 je důležitá srovnávací tabulka - co která souprava umí a co ne.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. července 2012

    Dobrý den, v krabici od mobilu máte prospekt s vyobrazeným značkovým a doporučeným příslušenstvím, případně v brožuře "Nokia II pololetí 2011" vzadu.
    Ostatní typy je dobré odzkoušet v prodejně s Vaším mobilem. Předci nekoupíte drahou věc jen na zakladě něčího pocitu, nebo názoru,že?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • SC

      25. července 2012 - SC

      Vážený pane,
      nedisponuji ani krabicí od mobilu, ani prospektem, ani samotným mobilem. Podstatou mých dotazů na tomto serveru je vybrat vhodný low-endový telefon, který potřebuji přikoupit do rodiny. A vzhledem k tomu, že v jednom autě mám CK-3100 a ve druhém CK-200, tak bych byl rád vybral typ, který s těmito sadami spolupracuje. Bohužel, oficiální web i odpověď helpdesku Nokie je stejně k ničemu, jako Vaše knížecí rada zde. Rozdíl je pouze v úrovni pravopisu. Proto nezbývá, než se dotázat na reálné zkušenosti uživatelů a pokusit se o praktické vyzkoušení.


    • Anonymní uživatel

      26. července 2012 - Anonymní uživatel

      Heréka je nákupní rádce ve smyslu jaký mobil si koupit a za kolik.
      Že se tady najde pár obětavců, kteří ve volném čase prohledávají možné i nemožné zdroje protichůdných informací mnoha lidem nic nepoví.
      Jsme pouze uživateli toho, či onoho zařízení, nejsme experti na všechno, ani si na to nehrajeme.
      Pokud jste nepochodil na odborné úrovni u DOBŘE PLACENÝCH lidí od fachu, tak se Vám diví, že se obracíte v naivní naději, že my běžní lidé Vám pomůžeme s pofidérní kombinací špičkové techniky v autě s levným mobilem.
      Nejsem motorista, ale vím, že v tom oboru je velká konkurence a že když jde o zákazníka, tak prodejci aut umí i nemožné - vyhovět zákazníkovi až do oposledního detailu.Možná,že mají z praxe víc zkušeností (při montáži příslušenství do auta) a že by Vám pomohli "neknížecí" formou.
      Pokud se těšíte na úplně přesnou odpověď, mohu jen doporučit fórum na na adrese My Nokia.cz, kde se ovšem musíte zaregistrovat a snášet ústrk a ponižování od těch "Bohem vyvolených" vůdči "lamám"...tak nazývají ty, kteří nevědí, co je root,cyanogenmod,mount,Qt,repozitář,distribuce a ještě mnoho jiných "zajímavostí.


    • Anonymní uživatel

      26. července 2012 - Anonymní uživatel

      K pravopisu jen tolik, že 50% výrazů v češtině je cizího původu a zbytek je hodně zkomolen. Navíc, technika si občas s námi zahraje, např.když přepínám klávesnici z anglické na českou, nebo slovenskou - pak trnu, co se odešle správně do Heuréky.Snažím se psát bez chyb, někdy se to nepovede.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.