Poradna Nokia Asha 305

Autor: | Vloženo: 10.10.2012 000 09:22 | Témata: Poradna Nokia Asha 305

Stahování schémat a tapet

Dobrý den dcerka má tento mobil a nenašla jsem zatím v počítači stránku na stahování schémat na tento tip. Mužete mi prosím poradit děkuji

  • miabonus

    miabonus

    10. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    nevím, jakého máte oprátora (síť), ale bylo dobrým zvykem, že na zjednodušené stránce pro mobily měl pro mládež tapety a vyzvánění...např. http://www.o2active.cz/aplikace - pro PC a http://wap.o2active.cz , http://m.o2active.cz pro mobila mládež.
    Tak to mají všichni tři operátoři v ČR.
    Další možnost: v mobile přímo v ikonce "zeměkoule", jsou přednahrané Záložky, jedna z nich směřuje tamtéž, jako výše...
    Kromě toho, na nejnovějším Nokia Obchodě (ikonka bílé nákupní tašky v modrém terči) se po registraci a otevření dostanete do nejnovější položky pro děti- zde je postup: Nokia Store - hlavní stránka - Kategorie - úplně dole:"Všechny sbírky" - otevřít - a zase úplně dole ====== "Aplikace pro děti".....toto vše v tom mobile, do kterého chcete tapetu, nebo schema přidat.
    TAMTÉŽ: Nokia Store - Kategorie - Personalizace - a tam jsou i themy...často zadarmo. Animované poznáte podle toho, že mají obrovský soubor (v kB)...
    No a nakonec, existují specializované servery, kde je plno tém a tapet a šetřičů displeje.
    Pro začátek: http://m.getjar.com

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.