Poradna Nokia Asha 201

Autor: | Vloženo: 20.07.2012 000 17:50 | Témata: Poradna Nokia Asha 201

Internet

Telefon Asha 201 jsem dostala dneska a jsem s ním moc spokojená. Jediné co mi nejde je připojit se na internet, ať se zkouším připojit kamkoliv, tak mi to píše, že se momentálně nelze spojit, abych zkontrolovala připojení. Přitom internet by mi měl v pohodě jít. Nevíte, prosím, čím by to mohlo být?
Díky moc za odpověď.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    22. července 2012

    Dobrý den, jelikož nepíšete, jakého máte operátora, tak jen obecně:
    1/ v menu je možná Průvodce nastavením - tam vyberete Nastavení internetu a poté ještě Nastavení MMS - Průvodce Vás krok za krokem provede až po Hotovo.
    2/pokud není mobil touto funkcí vybaven (já ho nemám), a navíc je koupen jinak, než přes operátora: pokud není brandovaný, otevřete WEB, tam položku Nastavení - Nový účet (Nové připojení) a v něm vyplňte pouze položku "Název místa připojení (APN) takto:
    O2 CZ = o2internet
    T-mobile = internet
    Vodafone = internet
    Jestli pojedou i MMS je silně otazné, ale nemám čas ani náladu zde vyplňovat všechny položky ručně....v každé prodejně Vašeho operátora Vám nastaví internet na počkání zadarmo i MMS.

    3/ zasláním požadavku ve formě SMS na speciální číslo operátora, zpět obdržíte tzv. Konfigurační sms, kterou jen přijmete a uložíte - pro uložení bude možná potřeba tento kod :1 2 3 4
    U brandovaných mobilů Vás to nemusí pustit vůbec do Nastavení, resp. Už je nastavení "obsazeno" a nedá se vymazat....brandovaný znamená přednastavený operátorem, prakticky jako blokovaný, ale jen menu a internet.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (2)
    • Míša Schejbalová

      23. července 2012 - Míša Schejbalová

      Dobrý den, děkuju moc za radu.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.