Poradna Nokia 701

Autor: | Vloženo: 16.12.2012 000 18:41 | Témata: Poradna Nokia 701

Aktualizace software

Dobrý den. Asi měsíc mám v tel.na displeji neustále nabídku - " jsou dostupné aktualizace - vylepšený software". Tel. mám ještě v záruce. Již jednou jsem využil nabízenou aktualizaci a dopadlo to velmi špatně. Tel. místo aby byl výkonější, jak bylo slibováno, tak přestalo fungovat spoustu funkcí. Tel. jsem předal na záruční opravu. Oprava byla vyřízena v pořádku a vše funguje již asi pět měsíců tak jak má.Verze SW je nyní v tel. 112.010.1404. V předávacím protokolu ze záruční opravy je napsáno vyjádření technika - "Společnost Nokia si vyhrazuje právo na SW změny v přístroji bez předchozího upozornění". Prosím o radu. Mám aktualizovat, nebo ne ?? Děkuji a s pozdravem.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    17. prosince 2012

    Přesně na tohle jste se měl zeptat odborníků na sw v servise.......běžný uživatel z verze sw moc nezjistí.
    Pokud máte už aktualizaci na BELLE Refresh, tak bych to viděl asi tak, že bych ty další aktualizace ignoroval, mohou pomoci a nemusí.
    Pokud jste teď spokojen s vyladěným OS, tak je vše OK...jinak je pravda, že některé aktualizace stojí...jak se u nás říká "za fajku močky", např. FB v sociálních sítích....ten původní byl lepší.....takže je to občas loterie.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Míla

      17. prosince 2012 - Míla

      V servise NOKIA v Ústí nad Labem, Globus, jsem se na toto ptal, ale mladá slečna za pultem tomu moc nerozuměla ( jako odborník, se mi moc nezdála). Proto jsem se obrátil s tímto dotazem na Vás. Moc děkuji za Váš názor. S pozdravem.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.