Poradna Nokia 6303i Classic

Autor: | Vloženo: 26.07.2011 000 12:03 | Témata: Poradna Nokia 6303i Classic

Protokoly

Dobrý den mám dotaz snažím se vymazat protokoly o hovorech všechno vymažu jen tam zůstane položka žádné číslo a jedno číslo když ho chci dát smazat tak nejde objeví se mi neplatná volba nevíte někdo co s tím.

  • Vítek

    Vítek

    26. července 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Matine, nejsi první, kdo tuto otázku položil a byla naprosto stejná. Koupil jsi šunt od Nokie, nejhorší, jakou jsem kdy měl v ruce. Já koupil dvě a obě jsem již reklamoval, reklamace ještě nebyla vyřízena, protože se chovaly naprosto stejně, prostě si jen tak přestaly přijímat hovory a sms a chovaly se jako by nic. Pořád jsem je musel zapínat a vypínat a pak fungovaly normálně. Telefon jsem si neustále musel prozvánět, jestli funguje, když jsem dlouho nepřijal nějaký hovor, nebo nedostal sms.Viz. mé hodnocení tohoto mobilu na Heuréce. Kdyby to šlo, hned bych je vrátil a koupil si jinou. Stejnou otázku jakou pokládáš jsem již četl, ale myslím, že odpověď nebyla vyslyšena. Já jsem protokol nemazal, takže nevím. Je to prostě zmršená Nokia, volal jsem i na zastoupení Nokie v ČR, prostě mi řekli, že nemohu očekávat stejný výrobek jako byla N6300, že každá se nějakým způsobem liší, bohužen ne vždy k lepšímu. Snad Ti někdo odpoví a přeji Ti s tímto výrobkem mnoho úspěchů. Víťa

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.