Poradna Nokia 6303i Classic

Autor: | Vloženo: 12.02.2013 000 13:31 | Témata: Poradna Nokia 6303i Classic

Prosím oradu jak se nastaví video nahrávání

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    13. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím,

    První krok je dát si položku z menu - media - videonahrávač = pod levé funkční tlačítko, případně pod některou "světovou stranu" středového prstence.
    a/pod levé tlačítko "Jít na" - volby - vybrat volby - otevře se kompletní nabídka všech aplikací, které si můžete (podle potřeby) sem vyhradit a ve "volbách" tlačítka i uspořádat = pak jen natisknete toto tlačítko a vyberete videonahrávač...
    b/pod středový prstenec: menu - moje skratky - a zde "Smerové tlačidlo"-klik- a zde jsou čtyři světové strany - zde si nastavte čtyři nejčastější volby, kromě jiného Videonahrávač = pak už jen natisknete příslušný segment směrového prstence a Videonahrávač je připraven natáčet. Jinak Kamera a Videonahrávač by měly být vedle sebe (v Kameře - přepíná se na prstenci Západ - Východ.....)

    Druhým krokem v zapnuté Kameře/Videonahrávači, je vlevo dole Volby - a tam jsou ostatní nastavení kvality + podpoložka Nastavenia (další podrobnosti - rozlišení, kvalita snímku, délka videoklipu,zvuky kamery,předvolený název snímku/videa a kam se má uložit).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      13. února 2013 - Anonymní uživatel

      EDIT: kamera nemá samostatné tlačítko někde na boku, musí se fotit a spouštět videonahrávání STŘEDEM pod displejem.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.