Poradna Nokia 6300

Autor: Anonym | Vloženo: 17.08.2010 000 15:37 | Témata: Poradna Nokia 6300

Anonym

Porucha

Zdravím, pokusím se vám popsat můj problém, ale tuším, že půjde spíše o závadu vyvolanou špatným používámím, resp. špatným chováním se k mobilu.
Vydržel mi skoro 3 roky bez problémů, ale teď se mi přihodilo, když jsem mobil nechal vytažený z kpase v tašce na koupališty (extrémní teploty), tak se mi zasekly téměř všechny tlačítka kromě vrchního na vypínání mobilu. Po několikátém opakovaném pokusu o vypnutí a následném zapnutí mi nešlo tlačítko 1 a prostřední potvrzovací tlačitko funguje po zapnutí mobilu pouze, když pohnu směrovým do prava (potom už funguje normálně). Taky se snížila výdrž baterie. bez simky když s mobilem nic nedělám, tak vydrží asi 7-8 hodin (při poslechu hudby asi 3h).
Tento problém přetrvával týden pak se jednoho dne mobil vzpamatoval. Ale nedávno jsem ho musel na stavbě vytáhnout z kapse a odložit. Svítilo na něj asi 20 minut slunko, když jsem ho vzal zpět do ruky, zjistil jsem, že se problém vyskytnul znovu. Od té doby nenaskočil.
Může to být ze špatného používání (několikrát se mi stalo, že mi na kole za jízdy vypadnul z kapse na dresu, třikrát jsem ho utopil a jednou mi vypadnul i za jízdy na motorce a mobilu nic nebylo, kromě pár šrámů v plastové části krytu). Má někdo podobnou zkušenostm nebo jsem ojedinělý případ?
Má to vůbec cenu opravovat? (Už pokoukávám po nokii C3, ale nemůžu se nikde dočíst, kdy se bude prodávat v ČR)
Za jakékoliv informace mockrát děkuji.
Tomáš

  • ovečka obecná

    ovečka obecná

    1. října 2010

    oprava muze stat 2000 ja bych byl pro verci nokia c3

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.