Poradna Nokia 5230

Autor: | Vloženo: 28.08.2013 000 18:07 | Témata: Poradna Nokia 5230

Na NOKIA 5230 mi nejdou vymazat maily

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    29. srpna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ahoj, asi je přeplněná paměť v mobile. Na to je čistič pamětí v Nokia Store, například RAMBlow zdarma apod. Je třeba se u Symbianu starat o běh mobilu pomocí udělátek.....už to tady bylo mnohokrát.
    ---jednoduchý recept: na desktopové verzi v PC, nebo v tabletu, je mazání komfortnější, čili já to dělám tak, že když už je toho sajrajtu v obile moc a na mobile by to zabralo moc času, tak to promažu na tabletu, pak v mobile dám jen příkaz "Poslat a příjmout" a čekám....postupně se mobilní schránka čistí, zbyde jen to, co je v tabletu, desktopu....je ovšem pravdou, že u OVI a GMailu s IMAP4 a podsložkami zlobí některá podsložka, kterou musím mazat ručně, jmenuje se "Všechny", někdy "Trash", někdy "Bulk mail" a "Důležité" .... ty si pro jistotu u obou schránek zkontroluji a ručně promažu...stačilo by zrušit tyto podsložky v mobile a je pokoj. Jenže někdy to jde jen za cenu opětovného zřízení celé schránky odznovu a tak to zatím trpím.....
    U Outlooku (po novém bývalý Hotmail) mi pro změnu zcela chybí podspožka Koš, čili je to problém ne OS Symbian, ale vývojářů a správného odladění chyb. Hotmail byl lepší (pro OS Symbian). Získal jsem sice Sky Drive na Nokii N8, ale nepotřebuji ho.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.