Poradna Nokia 230

Autor: Libuše Hvězdová | Vloženo: 13.07.2023 000 17:30 | Témata: Poradna Nokia 230

Libuše Hvězdová

Mám Nokia 230. Z nějakého důvodu mi nejdou odesílat SMS. Jak mám toto odblokovat?

Mobil mi ukazuje, že SMS je odeslaná, ale dotyčnému nic nepřijde. Toto je u všech adres. Děkuji za odpověď

  • elektroshock

    elektroshock

    14. července 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    pokud máte problémy s odesíláním SMS z vašeho telefonu Nokia 230 a přesto se vám zobrazuje, že byla SMS odeslána, je možné, že problém souvisí s nastavením nebo sítí. Zde je několik možných řešení, která byste měli zkusit:

    Ověřte, zda je správně nastaveno číslo příjemce: Ujistěte se, že zadáváte správné číslo příjemce. Pokud je číslo nesprávné, SMS nemůže být doručena.

    Zkontrolujte stav signálu: Ujistěte se, že máte dostatečný signál na telefonu. Pokud je signál slabý nebo žádný, SMS nemůže být úspěšně odeslána. Můžete se také pokusit přejít na jiné místo, kde je lepší signál.

    Ověřte nastavení SMS centra: Zkontrolujte, zda je správně nastavené SMS centrum ve vašem telefonu. Toto nastavení se obvykle nachází v menu "Nastavení" nebo "Zprávy". Měli byste se ujistit, že číslo SMS centra je správně a odpovídá číslu vašeho mobilního operátora. Pokud nejste jisti, můžete se obrátit na zákaznickou podporu svého operátora, aby vám poskytla správné číslo SMS centra.

    Vyzkoušejte jinou SIM kartu: Pokud je k dispozici jiná SIM karta, vyzkoušejte ji ve vašem telefonu Nokia 230. Pokud s novou SIM kartou SMS funguje správně, problém může být spojen s vaší původní SIM kartou. V takovém případě byste se měli obrátit na svého mobilního operátora a požádat o pomoc.

    S pozdravem
    elektroshock

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.