Poradna Nokia 230 Dual SIM

Autor: Aleš.CZ | Vloženo: 19.08.2023 000 23:37 | Témata: Poradna Nokia 230 Dual SIM

Aleš.CZ

Dvě otázky

Mněl bych dvě otázky k tomuto produktu.
Za prví jde stáhnout z internetu nebo použít z microsdkarty mp3 melodie a použít ji jako HL vyzvanění,vyzvanění sms a budíku.
A ta druha otázka je teměř uplně stejná ale týka se obrázku jdou stahnout z internetu nebo použít microsdkarty obrázky a použít ji jako tapetu nemyslím k jednotlivým kontaktům ale použít jako hlavní tapetu na mobil.

  • elektroshock

    elektroshock

    20. srpna 2023

    Dobrý den,

    Nokia 230 Dual SIM je jedním z modelů, který patří do kategorie základních telefonů (feature phones) a běží na vlastním operačním systému Series 30+ od Nokie.

    MP3 melodie:

    Z MicroSD karty: Nokia 230 Dual SIM podporuje microSD karty a měl by umožnit přehrávání MP3 souborů z karty. Pokud tedy máte na microSD kartě MP3 melodie, měli byste je být schopni nastavit jako vyzvánění, SMS tón nebo tón budíku.
    Stahování z internetu: Teoreticky by měl telefon umožnit stahování MP3 souborů z internetu pomocí svého vestavěného prohlížeče, ale může to být trochu komplikovanější a závisí na konkrétních webových stránkách a podpoře.
    Obrázky:

    Z MicroSD karty: Měli byste být schopni importovat obrázky z microSD karty a nastavit je jako tapetu na hlavní obrazovce.
    Stahování z internetu: Podobně jako u MP3 souborů byste měli být teoreticky schopni stahovat obrázky z internetu pomocí vestavěného prohlížeče, ale opět může být tento proces trochu komplikovanější.
    Doporučuji následující postup:

    Vložte microSD kartu s požadovanými MP3 melodiemi a obrázky do telefonu.
    Otevřete galerii nebo přehrávač médií na telefonu.
    Najděte soubor, který chcete nastavit jako vyzvánění nebo tapetu.
    Klepněte na soubor a vyberte možnost nastavit jako vyzvánění nebo tapetu. Tato možnost může být zobrazena v kontextovém menu nebo v nastavení, v závislosti na verzi operačního systému telefonu.
    Doufám, že vám to pomůže! Pokud máte další otázky nebo potřebujete konkrétnější informace, dejte nám vědět.
    Tým Elektroshock

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.