Poradna Nokia 206

Autor: | Vloženo: 07.05.2013 000 17:04 | Témata: Poradna Nokia 206

Nefunkční aplikace sociálních sítí

Mám novou Nokii 206 a nemůžu rozchodit aplikace soc. sítí - jak Facebook, tak eBuddy. Chce to po mně nastavení Internetu pro Java aplikace, a fakt nevím, jak to tam nastavit.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. května 2013

    Ahoj Míšo, tam je chyták. Pokud máš tuzemskou distribuci, tak by s internetem nemělo nic být. To se prakticky nastaví buď u operátora, nebo doma po vložení SIM karty do slotu č. 1. Není podmínkou, ale mobil se bude v průběhu nastavování Soc. Sítí ptát, která SIM bude jako datová. A bude se hloupě ptát tak dlouho až to musíš odsouhlasit.
    A teď k samotnému přihlášení: musíš se přihlásit a vše nejdřív nainstalovat v položce CHAT (!) Ne v položce Moje aplikace, kde jsou FB, Buddy atd.
    Pokud jsem se přihlásil přes CHAT - Buddy = absolutně bez problémů, naskočila síť (nahoře "E" v rámečku) a natáhlo se Buddy. Pak jsem vyzkoušel Viber - ten jsem musel nejdřív aktualizovat (nabidlo mi to novější verzi 2.24.1) a pak zase bez problémů......až když jsou tyto aplikace v CHATu nainstalovány, pak jdou i v Aplikacích.
    Bydlím na Slovensku a mám operátora O2 SK, ale v zásadě by to mělo být stejné.
    Nokia ASHA 206 Dual sim je z 90% nabízen již přednastaven od operátora jako akciový. Takže internet poběží hned, jak se vloží SIM. Vůbec jsem nemusel do nastavení internetu (Konfigurace, případně Připojitelnost).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.