Poradna Nokia 206 Dual

Autor: | Vloženo: 14.05.2013 000 09:58 | Témata: Poradna Nokia 206 Dual

Prepinani mezi SIM kartami

Dobry den

Jak se prepina mezi SIM kartami? Je to obdoba jako u SAMSUNGU kde je pro kazdou SIM vlastni nastaveni plochy apod. a da se mezi SIM prepinat tlacitkem? Nebo se rozhoduji (u volani nebo SMS) pres kterou SIM kartu ukon provedu?

Dekuji za odpoved

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    15. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ahoj Bulmo, náhodou ji manželka dostala jako bonus za dvě €.....tak je tam samostatná ikona na správu obou SIM.
    Jinak fyzicky je jedna (1) pod krytem u baterky a druhá se dá přehazovat i za chodu ze strany pod krytkou (2). Zajímavé je, že se dají obě použít (ne současně) jako datové, aspoň to nabídne, to je fajn, ale platit dva datové balíčky se nevyplatí, takže jen takový ten internet na jeden den a podobně....a nebo se seknout a zvolit nesprávnou SIM na data......psina!
    Nokia Asha 206 Dual je levnej šunt, kterej hezky vypadá. Z toho vyplývá, že nějaké nastavení plochy a pod (přiřadit simce nejakou ozdůbku, jako Samsung D980) nejde.
    Hodně toho nejde a otravuje to, že se Nokia pořád ptá, kterou SIM určíš na data, nebo na sms, na hovory...mechanické tlačítko má, je to vlevo dole "*", tam se delším podržením dostaneš do menu SIM a přepínáš (displej to samozřejmě ukazuje).
    Odkud přišla SMS se ukazuje na konci každé sms-ky (v detailech).
    ---jinak je nedostatek barev a na 90% dostaneš černou. Těch pár barevnejch se hned rozchytá takzvaně podpultově...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • BulmaCZ

      16. května 2013 - BulmaCZ

      Diky za odpoved,mam obyc dual SAMSUNG e 2252 a ten ma vlastni plochy a pro kazdou sim zvlast nastaveni/prepinani cehokoliv (stal cca 1200kc)...NOKIA je tezce na upadku. Nemas odzkouseno jestli NOKIA 206 dual opravdu vydrzi dlouho pri prumernem uzivani,nebo se rychle vybije?


    • Anonymní uživatel

      16. května 2013 - Anonymní uživatel

      Bulmo, měl jsem SAMSUNG i560 před léty s NAVIGACÍ o jaký se nikomu nesní, OS Symbian, rychlý jak čert.....pak pracovní SAMSUNG D980 = tehdy špička plně dotykový, malý moc hezký na dvě SIM současně, každou SIM jsem mohl nastavit jinak, všechno možný i samotná SIM měla barevnou ikonku, daly se přesouvat Vizitky (Kontakty) do PK a zpět, dalo se pracovat se složkami na PK, 5MPx foťák, že dneska když si to přehraju (z PK) tak žasnu....
      ---ne všechno nové musí být lepší: porovnej kvalitu hajzlpapíru předtím a dnes, porovnej kvalitu bot, šatů, tašek, atd...NE Čína, ale značkové za tisíce, to je výprodej..
      ---chceš koupit české, nebo slovenské víno? Doma zjistíš, žes koupil šmejd z EU (na zadní vignetě vytečkováno že to jen plnili u nás.......a t d...ve všem, kvalita života? Virtuální realita = exhibicionizmus na FB... kdyby někdo šel nahej po václaváku, tak ho chlupatý hned berou do Bohnic.....

      ASHA 206 DUAL vydrží nadprůměrně dlouho, ale díky tomu, že vo něj manželka ani nezavadí. Pár zavolání a sms, jinak je zhaslej (displej). Nabíjí tak jednou týdně.
      Ale to umí všechny lowendy, nejen Nokie.


    • BulmaCZ

      16. května 2013 - BulmaCZ

      Nakonec je dobre ze se daji koupit levne veci (kvalita je relativni),osobne mi dlouho neco nevydrzi,preprodam a vemu neco jineho (nemusi to byt nejnovejsi pecka,dotykace (slaba vydrz baterie) a neboli to tolik kdyz to umre brzo po zaruce)...
      Shanim teda nejaky DUAL s extra nejdelsi moznou vydrzi baterie na CZ trhu. Podle tabulek ma ASHA solidni vydrz lae vetsinou vsechny znacky lzou aby se jejich produkt prodal.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.