Poradna Nokia 100

Autor: Anonym | Vloženo: 18.03.2013 000 17:56 | Témata: Poradna Nokia 100

Anonym

Kde je tam ta svítilna?manuál je hrozný

jen obrázky v manuálu a ještě modré a malinké,vubec se v tom nemohu zorientovat.jinak asi není nejhorší,ale patrně jsem s jeho koupí udělala chybu

  • Petr

    Petr

    18. března 2013

    Svítilna je přístupná přímo v menu, co si pamatuji, možná v sekci Příslušenství. Nebo myslíte kde je umístěna na telefonu?
    Táta s tím nemá nejmenší problém, manuál nepotřeboval díky tomu, že je to klasické Nokia menu, na které je zvyklý několik let. Podle mě jste s koupí chybu neudělala, špatná manuál ještě neznamená špatný výrobek.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      18. března 2013 - Anonymní uživatel

      Svítilnu jsem právě ted našla,no na telefonu taky,ale ten manuál jsem si musela najít na netu a zvětšit,už vím,čím se rožne a zhasne.další kalkulačka.tak taky žádný popis, pěkně ten manuál odfláknuli. mám manuál od třeba Nokia 3100 a ten je velice podrobný.Dalším telefonem,který znám a mám je nokia c1.-01.tam mi nevyhovovala ta písmenka namačkaná vedle sebe.Aligátor nešel opravit,tak jsem už nechtěla nic s fotákem,ale takový manuál,to jsem ještě neviděla.Začínala jsem kdysi Nokia 3310.to měli všichni,telefon taky mám,manuál je velice podrobný.Prodavači těm telefonům,jak jsem dnes zjistila moc nerozumí,no ještě si to rozmyslím,jestli mu ho tam zítra nezanesu zpět a nezustanu u té nokia 3100,ale ta je moc malinkatá písmenkama. a c1-01 že bych di nechala na jiného operátora,z kterého vlastně vubec nevolám,z toho se zas dají přes net posílat dobře sms


    • Vašek.

      4. dubna 2013 - Vašek.

      Telefon je pro začátečníky a důchodce ok.Zmáčkněte pravou klávesnici/jdi na/a kurzorem nahoru nebo dolů vše najdete i tu svítilnu atd.Jinak pokud toto nezvládnete ,tak volejte jenom z okna.Nic lehčího na obsluhu asi není.A potom ještě navštivte oční.Mějte se a pevné nervy při jednoduché manuální obsluze tohoto mt.


    • Anonymní uživatel

      4. dubna 2013 - Anonymní uživatel

      pro vaška:tak z okna volat nemusím,měla jsem složitější Nokie,než je tato a konečně jsem i tohoto primitiva pochopila a řeknu vám,že je jednoduchý a za ty openíze umí i něco víc,než ty dražší. takže okno se konat nebude.Pěkný to od vás není,ale at žije legrace,ne?


    • x

      4. června 2013 - x

      já absolutně chápu výrobce proč tam nedávají 3kg návodů, protože ten návod většina lidí stejně odhodí..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.