Poradna Motorola XT615 Motoluxe

Autor: | Vloženo: 26.02.2013 000 10:42 | Témata: Poradna Motorola XT615 Motoluxe

Zadní kryt

Dobrý den, bohužel jsem se osobně setkala s tím, co se píše i v několika recenzích, že mi absolutně nedrží zadní kryt na telefonu. Vypadával zpočátku tak jednou až dvakrát denně (já to sváděla na chladné počasí, když kryt je kovový), po dvou měsících už odpadává prakticky pokaždé, když telefon vezmu do ruky. Ráda bych se zeptala, máte-li někdo zkušenost s reklamací takovéto vady, zřejmě konstrukčního charakteru. Být v rámci reklamace 30 dnů bez telefonu, nechat si tím pádem i přeorat software, čemuž se podle prodejce rozhodně nevyhnu, mi připadá zbytečně složité, tak budu ráda i za nějaký tip na jiné řešení, např. šikovný obal, kryt... Díky

  • Mirek Charvát

    Mirek Charvát

    28. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, těžko poradit, ale určitě bych jej odnesl do prodejny, nevidím však důvod přehrávat software, když se závada týká mechanické části..... tedy můj názor.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lucka

      26. března 2013 - Lucka

      Dobrý den. Nakonec doplním vlastní zkušenost. V obchodě mi skutečně řekli, že když pošlou v rámci reklamace telefon do servisu, je třeba počítat s tím, že automaticky přehrají i software. U mě k tomu nakonec nedošlo, protože švagr zjistil, že je třeba použít mnohem větší sílu, než jsem z opatrnosti vyvíjela já a několik dalších lidí, pak kryt zaskočí na správné místo a už nevypadává. Takže u mě to nakonec byla jen chyba v nesprávné manipulaci. Klidně se tedy nebojte použít pořádnou sílu při tlačení krytky směrem k horní části telefonu.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.