Poradna Motorola Moto G72 8GB/256GB

Autor: Petr | Vloženo: 27.12.2023 000 15:20 | Témata: Poradna Motorola Moto G72 8GB/256GB

Petr

Sekání dispeje při scrollování prohlížeče

Dobrý den, mám s telefonem 2 problémy: 1.při scrollování internetového prohlížeče chrome se pohyb stránek strašně seká, obrázky a texty (většinou u stránek kde je vice reklam-seznam. cz ale i jiné ) se zobrazí pod sebou třeba 3x. Nedá se prohlížet. Zkoušel jsem i jiný internetový prohlížeč (Firefox) a dělá to taky. 2. Při focení po zmáčknutí spouště telefon strašně dlouho zaostřuje. Trvá to cca 8 vteřin od zmáčknutí než telefon vyfotí. Máte někdo podobný problém? Popřípadě radu jak to nastavit aby bylo vše ok? Děkuji

  • elektroshock

    elektroshock

    27. prosince 2023

    Problémy s vykreslováním a sekáním při scrollování v internetovém prohlížeči mohou být způsobeny několika faktory, včetně nastavení prohlížeče, přetížení paměti a výkonu telefonu nebo samotnými webovými stránkami, které navštěvujete. Zde je několik kroků, které můžete zkusit, abyste problém vyřešili:

    Vymažte mezipaměť a data prohlížeče: Jděte do Nastavení > Aplikace > Chrome (nebo váš preferovaný prohlížeč) > Úložiště > Vymazat data a Vymazat mezipaměť.

    Aktualizujte prohlížeč: Ujistěte se, že máte nejnovější verzi prohlížeče nainstalovanou z Google Play Store.

    Zkuste jiný prohlížeč: Můžete zkusit jiný internetový prohlížeč a zjistit, zda se problém objevuje i v něm.

    Zjistěte, zda máte dostatek volného místa: Nedostatek volného úložného místa na zařízení může ovlivnit jeho výkon. Ujistěte se, že máte dostatek volného místa na disku.

    Omezte počet otevřených záložek: Příliš mnoho otevřených záložek v prohlížeči může způsobit snížení výkonu. Zkuste omezit počet otevřených záložek.

    Přepněte na lehčí verze webových stránek: Některé webové stránky mají mobilní verze nebo lehčí verze, které mohou snížit zátěž na telefon. Zkuste přepnout na tyto verze, pokud jsou dostupné.

    Pokud problém s sekáním přetrvává, mohlo by jít o hardwarový problém nebo o problém s telefonem samotným. Můžete zvážit kontaktování výrobce nebo prodejce telefonu pro další podporu a rady.

    Co se týče problému s pomalým zaostřováním při fotografování, můžete zkusit následující:

    Aktualizujte fotoaplikaci: Ujistěte se, že máte nejnovější verzi fotoaplikace, která může obsahovat opravy chyb a vylepšení.

    Zkuste jinou fotoaplikaci: Zkuste jinou aplikaci na focení, abyste zjistili, zda se problém projevuje pouze ve vaší stávající aplikaci.

    Omezení příslušenství: Pokud máte na fotoaparátu nainstalováno příslušenství, zkuste jej odstranit a zjistit, zda se problém zmírnil.

    Zkontrolujte prostředí pro focení: Někdy může pomoci dobré osvětlení a stabilní prostředí pro focení.

    Pokud ani jedna z těchto rad nepomůže, měli byste zvážit kontaktování výrobce nebo prodejce telefonu pro další podporu.





    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.