Poradna Motorola Moto G7 Plus

Autor: | Vloženo: 08.03.2019 000 10:22 | Témata: Poradna Motorola Moto G7 Plus

Mám se bát potenciální poruchovosti Motoroly?!?

Tuto Motorolu bych si rád koupil. Vyhovuje mi zvuk a zejména fotoaparát, na výkon tolik nekladu důraz, nepoužívám náročné apky a hry a šachy mi pojedou na čemkoliv:-) Mám ale trochu strach z kvality, přece jen je to v podstatě Lenovo, bojím se reklamací a potenciální poruchovosti! Nemáte, prosím, někdo s Motorolami v tomto směru zkušenosti? Uvažoval jsem i o Honoru 8X, ale rozčaroval mě foťák, Motorola jej má určitě lepší. Poraďte, prosím. Děkuji.

  • karel

    karel

    20. března 2019

    Telefon jsem koupil hned jakmile bylo v Čechách v oficiální distribuci možné. Čekal jsem sice na nové Sony, ale ti zase nic moc nepředvedli a Motorola g7 plus mě zkrátka uhranula. A musím říct, že jsem udělal dobře. Snad první android, který jsem vybalil a od tý doby jede jak šroub. Používám jako pracovní i domácí telefon, absolutně naplno. 1,5 dne vydrží bez problému, o víkendu, když nedostává takový kotel, tak klidně 2 celé dny a ještě zbyde.

    Funguje opravdu vše. Navigace, skvělý je (konečně taky) zvuk při volání, office funkce, emaily, web...jen nehraji hry, ale synátor na telefonu zkoušel asphalt 9 a říkal, že jede dobře, ale fatk nevím, to mě nezajímá. Mile jsem překvapen z fotek (po Sony super). Notifikace vůbec nechybí, naopak aspoň neruší, stačí projít kolem telefonu nebo mávnout nad ním rukou a zobrazí se vše potřebné.

    Fotky v pohodě, když si člověk pohraje, tak jsou dobré i v noci. V rámci možností. Super je nabíjení, turbonabíječka v balení...stačí 20 minut a dáte přes půl dne!

    Nikdy bych nevěřil, jak si navyknu na moto gesta, to je super věc. Není to super stroj, vlajková loď, ale poctivý dříč, který svoji práci odvede perfetkně...android pie konečně taky použitelnej...za mě velká spokojenost, ani jsem nečekal, jak budu nadšený:))) Doporučuji... tohle se motorole fakt povedlo!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.